LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nastavak glazbenih projekata

Novo poglavlje u karijeri: Baby Lasagna potpisao ugovor sa stranom diskografskom kućom

Potpisivanjem ugovora s Polydor Germany/Universal Music Hrvatska, Baby Lasagna će dobiti pristup globalnoj mreži Universal Music Gropu, omogućujući mu daljnje povezivanje s publikom diljem svijeta.

Potpisivanjem ugovora s Polydor Germany/Universal Music Hrvatska, Baby Lasagna će dobiti pristup globalnoj mreži Universal Music Gropu, omogućujući mu daljnje povezivanje s publikom diljem svijeta.

Hrvatska glazbena zvijezda i drugoplasirani s ovogodišnjeg Eurosonga, Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, započeo je novo poglavlje u svojoj umjetničkoj karijeri potpisivanjem globalnog diskografskog ugovora s prestižnom diskografskom kućom Universal Music Group. Potpisivanjem ugovora s Polydor Germany/Universal Music Hrvatska, Baby Lasagna će dobiti pristup globalnoj mreži Universal Music Groupu, omogućujući mu daljnje povezivanje s publikom diljem svijeta, dok održava snažnu vezu s obožavateljima u domovini i regiji Zapadnog Balkana.

Baby Lasagna ne krije uzbuđenje dok opisuje svoju glazbenu viziju, izražavajući želju za eksperimentiranjem i kreiranjem glazbenih projekata bez ograničenja žanra.

 

„Oduvijek sam želio eksperimentirati s glazbom i stvarati projekte koji nisu ograničeni na jedan glazbeni žanr. Zadovoljstvo mi je što sam pronašao istomišljenike koji su dovoljno ludi da se upuste u novo poglavlje sa mnom i željni da moju glazbu predstave globalnoj publici.”  rekao je Baby Lasagna.


Fabian Stilke, generalni menadžer Universal Music Western Balkans, ističe Baby Lasagnin izvanredni talent i kreativnost.
 

„Baby Lasagna je nevjerojatno talentiran i kreativan umjetnik koji posjeduje poseban X faktor.”   izjavio je Fabian Stilke.


Baby Lasagna novom pjesmom odaje počast – lazanjama!


Daniel Schmidt, viši potpredsjednik Polydor/Island & Ventura Records, izražava snažno povjerenje u Baby Lasagnin talent i potencijal za povezivanje s globalnom publikom.
 

„Čvrsto vjerujemo u njegov talent i sposobnost da se poveže s još širom globalnom publikom i postane istinska svjetska glazbena zvijezda. Imamo velike planove za njega i jako smo sretni što na njegovom glazbenom putovanju sada službeno počinjemo suradnju s njim, njegovim lokalnim timom i izdavačkom kućom Universal Music Hrvatska.”   kazao je Daniel Schmidt.

 
IZVOR: UNIVERSAL MUSIC HRVATSKA
FOTO: ELIZABETA RUŽIĆ, BABY LASAGNA