LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predstavljanje vodiča „Eat Zagreb“

Novi vodič kroz zagrebačku gastroscenu vole i domaći ljubitelji restorana

Pažljivo dizajniran vodič „Eat Zagreb“ nudi pregršt informacija i korisnih preporuka o ugostiteljskoj sceni Zagreba, promovira lokalnu kulturu te daje vrijedan doprinos poticanju turizma na području grada Zagreba i okolice.

Pažljivo dizajniran vodič „Eat Zagreb“ nudi pregršt informacija i korisnih preporuka o ugostiteljskoj sceni Zagreba, promovira lokalnu kulturu te daje vrijedan doprinos poticanju turizma na području grada Zagreba i okolice.

Novi gastrovodič Eat Zagreb, čiji koncept i dizajn potpisuje zagrebački Superstudio, a za čiju su pomnu selekciju zaslužne gastronovinarke i urednice Željka Klemenčić i Mila Batinica, promoviran je u Croatian Design Superstoreu uz fine zalogaje koje su pripremili restorani uključeni u vodič.

Pažljivo dizajnirani vodič Eat Zagreb, osim što nudi pregršt informacija i korisnih preporuka o ugostiteljskoj sceni Zagreba, istovremeno promovira lokalnu kulturu te daje vrijedan doprinos poticanju turizma na području grada Zagreba i okolice.

Osim turista koji zasigurno žele probati ono najbolje što im grad nudi, vodič može biti vrlo koristan i domaćem putniku, ali i lokalnim obožavateljima svih vrsta kuhinja. Bez obzira na to radi li se o potrazi za određenim lokalnim jelom ili za autohtonom vinskom sortom, ili možda željom za doživljajem prema kojemu će pamtiti Zagreb – ovaj vodič sadrži pristupačne i praktične insajderske informacije o najboljoj gradskoj ponudi.

Ugodnu atmosferu u Croatian Design Superstoreu u Martićevoj 4 garantirali su zamamni mirisi svježe pečene pizze iz krušne peći kojom je goste počastila O’Hara, savršene slatke i slane delicije koje su priredili Dežman bar, Lari i Penati i Bistro Divas te ukusni dalmatinski naresci i ogromna domaća pogača kojom je Bura & sol razveselila sve prisutne. Niti jedno jelo nije potpuno bez deserta poput fantastičnih slastica iz Maka na konac Petre Jelenić, a za najmlađe goste tu su bili i prirodni sokovi Juice&Juice.

Predstavljanje vodiča Eat Zagreb – slatke i slane delicije, FOTO: Domagoj Kunić

Široki osmijesi bili su siguran znak zadovoljnih nepca, ali i kupaca koji će nastaviti istraživati i uživati u gastroponudi predstavljenoj u vodiču isprobavanjem preko 80 različitih restorana, bistroa, kafića, zalogajnica, slastičarnica te ostalih gastrolokacija metropole i njezine okolice.

Vodič Eat Zagreb ostvaren je uz podršku Turističke zajednice Grada Zagreba i u partnerstvu sa Stega tiskom. Dostupan je u Croatian Design Superstoreu po cijeni od 89 kuna, a od idućeg tjedna i na prodajnim mjestima Tisak Medije. Za sve informacije možete se javiti na hello@superstudiozagreb.com.

FOTO: DOMAGOJ KUNIĆ