LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Crna kronika

Neodgovorno i tužno: 32-godišnjak bez kacige i vozačke motociklom odveo sebe i svoje dijete u smrt

Prema izvješću policije, 32-godišnjak je upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom. U trenutku nesreće, vozač motocikla nije nosio zaštitnu kacigu, dok je dijete imalo kacigu.

Prema izvješću policije, 32-godišnjak je upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom. U trenutku nesreće, vozač motocikla nije nosio zaštitnu kacigu, dok je dijete imalo kacigu.

U petak navečer, 32-godišnji muškarac i dijete koje je vozio na motociklu poginuli su u sudaru s osobnim automobilom, potvrdila je Policijska uprava Bjelovarsko-bilogorska. Tragedija se dogodila oko 19:20, kada je vozač motocikla izgubio nadzor nad vozilom u zavoju, što je rezultiralo smrtonosnim sudarom, obavještava MUP.

Tragedija na Viru: pijani vozač naletio na pješake. Mlada majka tijelom zaštitila obitelj, nije joj bilo spasa


Prema izvješću policije, 32-godišnjak je upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom, a pri tome nije imao ni vozačku dozvolu. Na motociklu se kao putnik nalazilo dijete. U zavoju je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, uslijed čega je motocikl pao i klizao se po kolniku, na kraju udarivši u prednji dio osobnog automobila kojim je upravljao 39-godišnji vozač s bjelovarskim registarskim oznakama.

Tragična nesreća na Viru: mlada osoba izgubila život prilikom slijetanja automobilom u more


Nažalost, 32-godišnji vozač motocikla i dijete poginuli su na mjestu nesreće. Očevid je vodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, koja je naložila obdukciju tijela stradalih. Prema neslužbenim informacijama, poginuli su otac i sin iz Velikog Trojstva.

Preminuo omiljeni profesor Tešnjak s Fakulteta elektrotehnike i računarstva


Policija apelira na sve sudionike u prometu da se pridržavaju zakonskih propisa, posebno ističući važnost registracije i osiguranja vozila, te korištenja zaštitne opreme poput kacige. Ta tragedija je podsjetnik na ozbiljne posljedice koje mogu proizaći iz kršenja prometnih pravila.

IZVOR: MUP
FOTO: CANVA PRO / SOFIRINAJA, ILUSTRACIJA