LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionice udruge Amazonas

Nauči kako videom poslati snažnu poruku

Oduvijek si htio naučiti nešto više o medijima, snimanju i montaži? Imamo nešto baš za tebe!

Oduvijek si htio naučiti nešto više o medijima, snimanju i montaži? Imamo nešto baš za tebe!

Udruga Amazonas organizira besplatne, edukativne video radionice za sve kreativce u dobi od 18 do 30 godina. Nemaš iskustva u snimanju i montaži? Nema problema – ovo je baš za tebe!

Predmet snimanja bit će različite neprofitne organizacije, a polaznici edukacije će uz pomoć stručnjaka iz područja – tima Blank filmskog inkubatora, osmisliti, snimiti i montirati kratki video koji predstavlja izabranu organizaciju. Edukacija će završiti svečanim prikazom kratkih filmova zainteresiranima, a osim toga, isječci će biti objavljeni na YouTube kanalu.

Radionice će se održavati ponedjeljkom u 17 sati u prostorijama Blank filmskog inkubatora, a termin snimanja organizacija birat će polaznici u dogovoru s organizatorima. Oprema za snimanje je osigurana.

Kako će radionice izgledati? Polaznici će raditi u timovima od 2 do 3 osobe te će sudjelovati na sveukupno 6 međusobno povezanih radionica. Prva će se sastojati od kratkog upoznavanja i podjele u timove, a zakazana je za 16. listopada. Također, sudionici će učiti o osnovama komuniciranja putem medija, raditi na vlastitom konceptu videa te naučiti osnove snimanja, rukavanja opremom i montaže.

Kako bi se prijavio, trebaš poslati osnovne osobne podatke (ime, prezime, dob, spol, status na tržištu rada) i kratko obrazložiti zašto želiš pohađati edukaciju. Prijave se zaprimaju na adresi e-pošte mia@amazonas.hr do petka, 13. listopada 2017.

 

 

FOTO: PIXABAY