LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"World in the City"

Nauči jezik i osjeti dašak druge kulture u samo pet tjedana

AIESEC u suradnji s UN-om promiče kvalitetno obrazovanje na globalnoj razini. Iz tog razloga omogućuje tečajeve stranih jezika za simboličnih 120 kuna.

AIESEC u suradnji s UN-om promiče kvalitetno obrazovanje na globalnoj razini. Iz tog razloga omogućuje tečajeve stranih jezika za simboličnih 120 kuna.

World in the City projekt je koji se u Zagrebu održava po treći put. Organizira ga zagrebački odbor najveće međunarodne organizacije mladih, AIESEC koji broji preko 100 000 članova, a djeluje u 126 zemalja.

Njime se svakom Zagrepčanu otvara mogućnost učenja stranog jezika od izvornih govornika i to po pristupačnoj cijeni 120 kn za svih pet tjedana. Tečajevi će se održavati tri puta tjedno na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu od 27. lipnja do 29. srpnja.

Uz standardno učenje engleskog, njemačkog, španjolskog, francuskog, talijanskog, ruskog i portugalskog jezika, ovog ljeta nudi se i tečaj poslovnog engleskog. Svaki će se odvijati na tri stupnja početni, napredni i konverzacijski. Grupe se sastoje od 30 polaznika, a praktikanti potiču otvorenu komunikaciju i razmjenu iskustava.

Izvornog govornika dovodi se s ciljem kvalitetnijeg učenja, približavanja kulture praktikanta te stjecanja internacionalnog iskustva. Za simboličnu se cijenu nudi ono što nijedan drugi tečaj ne može ponuditi. AIESEC u suradnji s UN-om za cilj ima promicanje kvalitetnog obrazovanja na globalnoj razini, što je razlog pristupačne cijene.

S obzirom da projekt bilježi rekordnu zainteresiranost, preporučamo da se što prije prijavite kako bi osigurali svoje mjesto na ljetnim tečajevima. Dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici projekta.

FOTO: FACEBOOK