LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"World in the City"

Nauči jezik i osjeti dašak druge kulture u samo pet tjedana

AIESEC u suradnji s UN-om promiče kvalitetno obrazovanje na globalnoj razini. Iz tog razloga omogućuje tečajeve stranih jezika za simboličnih 120 kuna.

AIESEC u suradnji s UN-om promiče kvalitetno obrazovanje na globalnoj razini. Iz tog razloga omogućuje tečajeve stranih jezika za simboličnih 120 kuna.

World in the City projekt je koji se u Zagrebu održava po treći put. Organizira ga zagrebački odbor najveće međunarodne organizacije mladih, AIESEC koji broji preko 100 000 članova, a djeluje u 126 zemalja.

Njime se svakom Zagrepčanu otvara mogućnost učenja stranog jezika od izvornih govornika i to po pristupačnoj cijeni 120 kn za svih pet tjedana. Tečajevi će se održavati tri puta tjedno na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu od 27. lipnja do 29. srpnja.

Uz standardno učenje engleskog, njemačkog, španjolskog, francuskog, talijanskog, ruskog i portugalskog jezika, ovog ljeta nudi se i tečaj poslovnog engleskog. Svaki će se odvijati na tri stupnja početni, napredni i konverzacijski. Grupe se sastoje od 30 polaznika, a praktikanti potiču otvorenu komunikaciju i razmjenu iskustava.

Grad Zadar dodjeljuje financijsku potporu za četvero mladih


Izvornog govornika dovodi se s ciljem kvalitetnijeg učenja, približavanja kulture praktikanta te stjecanja internacionalnog iskustva. Za simboličnu se cijenu nudi ono što nijedan drugi tečaj ne može ponuditi. AIESEC u suradnji s UN-om za cilj ima promicanje kvalitetnog obrazovanja na globalnoj razini, što je razlog pristupačne cijene.

S obzirom da projekt bilježi rekordnu zainteresiranost, preporučamo da se što prije prijavite kako bi osigurali svoje mjesto na ljetnim tečajevima. Dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici projekta.

Poboljšaj svoje komunikacijske vještine: fakultet otvara prijave za sudjelovanje u Debatnom klubu!


IZVOR: AIESEC ZAGREB
FOTO: FACEBOOK