LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Objavljen natječaj Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom

Natječaj za najam povoljnih državnih stanova u Zagrebu

Odlukom Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom objavljen je natječaj za najam 14 stanova u centru Zagreba.

Odlukom Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom objavljen je natječaj za najam 14 stanova u centru Zagreba.

(Pre)vesela atmosfera u domu vam ne odgovara ili stanje u trenutno unajmljenom stanu i nije baš najbolje? Odlučili ste da se pod hitno morate preseliti, no ovo doba godine i ne obiluje ponudom povoljnih stanova za najam? U tom slučaju donosimo vam izvanrednu vijest!

Odlukom Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom objavljen je natječaj za najam 14 stanova u centru Zagreba. Stanovi su u državnom vlasništvu, a pravilo natječaja je da pobjeđuje onaj tko ponudi najvišu cijenu mjesečnog najma. U tom slučaju, najmoprimac i najmodavac sklapaju ugovor na 5 godina

Stanovi koji se nude različitih su kvadratura, od onih najmanjih od samo 12,47 m2, pa sve do 102,84 m2. Ovdje možete pogledati popis svih stanova, njihovu početnu cijenu najma i jamčevinu koju je potrebno dati. Navedeni su i datum i vrijeme kada je moguće razgledati stanove. 

Rok za podnošenje ponuda je do 25. veljače u 12,30. Potrebno je napomenuti da se ponude šalju isključivo poštom na adresu Državnog ureda, s naznakom „Ne otvarati do isteka vremena predviđenog za natječaj“. 

Ponude trebaju sadržavati: redni broj i adresu stana za koji ste zainteresirani (podatci dostupni na prethodno navedenom linku), ime i prezime ponuditelja, OIB, presliku osobne iskaznice, broj telefona, adresu stanovanja (prebivalište), vašu ponudu za mjesečni najam, potvrdu o uplaćenoj jamčevini te broj računa. 

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR