LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
LJETO NAM SE VRATILO?

Narednih dana očekuje nas vruće i sunčano vrijeme, negdje će temperature doseći i do 35 °C

Očekuje se da će najviša dnevna temperatura zraka uglavnom biti između 30 i 33 °C, a od srijede i nešto viša.

Očekuje se da će najviša dnevna temperatura zraka uglavnom biti između 30 i 33 °C, a od srijede i nešto viša.

Narednih dana očekuje nas vruće i sunčano vrijeme, a na nekim područjima temperature će doseći čak 35 stupnjeva. Informacije su to Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ), a očekuje se da će najviša dnevna temperatura zraka uglavnom biti između 30 i 33 °C. Od srijede i nešto viša.
Na kopnu će idućih dana prevladavati sunčano, vrlo toplo, uskoro i vruće. Sredinom idućeg tjedna iznenađenje neće biti ako ponegdje zagrije do 35 stupnjeva. Od ponedjeljka, osobito u gorju, povremeno će puhati umjeren jugozapadni vjetar. Uglavnom će biti suho, uz popodnevni razvoj oblaka moguće su rijetke izolirane nestabilnosti. Potkraj radnog dijela tjedna moglo bi biti nestabilnije, i dalje vruće uz pojačan osjećaj sparine. Na Jadranu će biti pretežno vedro, u petak oblačnije. Na sjeveru povremeno s visokim, prozirnim oblacima. Kvalitetan odmor nekima bi mogle poremetiti tople noći, jutarnja temperatura bit će oko 20, a dnevna od 29 do 34. U sunčanu nedjelju oko 28, uz umjeren sjeverozapadnjak - a zatim vjetar slab do umjeren jugozapadni, prognoza je koju je za HRT pripremio Izidor Pelajić, izjavio je Izidor Pelajić, magistar fizike i geofizike iz DHMZ-a, čitanja prognoze za HRT, prenosi Večernji list.

Ako ste se zaputili na more, sigurno nećete požaliti, a ono što treba imati na umu je i važnost pravilne hidratacije te nanošenja odgovarajućeg zaštitnog faktora na vašu kožu. Na koncu, to je bitno kako bise mogli uživati bez ikakve brige i prepustiti se čarima šuma valova i cvrčaka.

 
FOTO: UNSPLASH