LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave otvorene

Najveća konferencija za mlade u jugoistočnoj Europi LEAP Summit stiže u svibnju, dolazi više od 60 predavača iz vrha poslovnog svijeta

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike, a prijave su otvorene.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike, a prijave su otvorene.

Ovogodišnja međunarodna multidisciplinarna konferencija LEAP Summit održat će se uživo 12. i 13. svibnja u Zagrebu u Branimir Mingle Mallu – CineStar Zagreb. Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u jugoistočnoj Europi okupit će više od 2 500 sudionika iz više od 30 zemalja te raznolike domaće i strane predavače iz vrha industrije.

 

Poduzetništvo, inovacije i razvoj karijere

 

Događanje je prvenstveno namijenjeno tvrtkama, start-upovima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta.

 

Kao i dosadašnjih godina fokus konferencije je multidisciplinarni pristup temama kao što su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

 

LEAP Summit stavlja naglasak na razvoju vještina budućnosti, edukaciji o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima. Mladi će i ove godine imati prilike slušati vodeće profesionalce brzo rastućih industrija o najnovijim trendovima, a posebna odlika konferencije je prilika za networking, odnosno poslovno povezivanje i širenje poslovanja tijekom neformalnog programa konferencije.

 

Više od 60 govornika nastupit će na ukupno tri pozornice:

  • LEAP Stage
  • Ideas&Tech Stage
  • Green Stage

Od mnogobrojnih hrvatskih i međunarodnih stručnjaka iz svjetski poznatih poduzeća sudionici će imati priliku čuti različita predavanja, panel diskusije i debate te će dobiti najnovija saznanja iz svijeta inovacija, održivog razvoja, digitalnih kreacija i poduzetništva.

 

Sudjelovanje je besplatno, prijave su otvorene

 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike, a prijave su otvorene na poveznici.

 

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i poslovnih prilika za mlade.
 
Za više informacija posjetite službenu stranicu ili društvene mreže LEAP Summita: Facebook, Instagram, LinkedIn
FOTO: PRESS