LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Trebaš li me”

Nagrada Cesarica za hit godine otišla u ruke Matije Cveka i Eni Jurišić

„Trebaš li me“ je gotovo pet mjeseci bila na samom vrhu hrvatske glazbene TOP liste, a na YouTubeu je preslušana gotovo pet i pol milijuna puta. 

„Trebaš li me“ je gotovo pet mjeseci bila na samom vrhu hrvatske glazbene TOP liste, a na YouTubeu je preslušana gotovo pet i pol milijuna puta. 

U tradicionalnom izboru za hit godine, nagradu Cesarica za 2022. godinu odnijela je pjesma Trebaš li me koju u paru izvode Matija Cvek i Eni Jurišić. Nagradu je kući ponio i osječki traper Z++, koji je bio glavni producent spomenute pjesme.

Na FER-u održano natjecanje za Nagradu „Zlatko Smrkić” za najbolji diplomski rad


Trebaš li me je gotovo pet mjeseci bila na samom vrhu hrvatske glazbene TOP liste, a na YouTubeu je preslušana gotovo pet i pol milijuna puta. 

Toliko sam sretna, nadala se jesam, hvala publici koja je prepoznala pjesmu i koja je pjevala s nama. Nadam se da ćemo imati još koju – rekla je Eni Jurišić nakon dodjele.

Cvek je skromno poručio kako smatra da su komplimenti pretjerani, ali se nada još kojem velikom hitu poput pjesme Trebaš li me.

Toliko sam sretna, nadala se jesam, hvala publici koja je prepoznala pjesmu i koja je pjevala s nama. Nadam se da ćemo imati još koju – rekao je Cvek, prenosi HRT.

Napomenimo kako se za prestižnu nagradu natjecalo ukupno 12 hrvatskih pjesama.

Razgovarali smo s dobitnikom nagrade za mlade znanstvenike i umjetnike


 
IZVOR: HRT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT