LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni prijevoz

Na 29 kolodvora HŽ-a privremeno neće biti dostupna usluga prodaje karata

Donosimo popis kolodvora na kojima neko vrijeme nećete moći kupiti kartu za vlak.

Donosimo popis kolodvora na kojima neko vrijeme nećete moći kupiti kartu za vlak.

Od ponedjeljka, 20. srpnja, neko vrijeme nećete moći kupiti karte za vlak na čak 29 kolodvora u Hrvatskoj, obavijestili su iz Hrvatskih željeznica. Naveli su još da će putnička blagajna kolodvora Jastrebarsko biti otvorena radnim danima od 5:10 do 12:40 dok će subotom, nedjeljom i blagdanom biti zatvorena.

Karte neće biti dostupne kolodvorima: Hrvatski Leskovac, Deanovec, Zdenčina, Konjšćina, Zlatar Bistrica, Budinšćina, Lekenik, Kaštel Stari, Đurđevac, Pitomača, Zdenci Orahovica, Lipovljani, Draganići, Zvečaj, Kamanje, Donji Kraljevec, Velika Gorica, Sunja, Čačinci, Perković, Oriovac, Ludina, Daruvar, Andrijevci, Turopolje, Moslavačka Gračenica, Hrvatski Leskovac, Mrzlo Polje i Greda.

Ipak, ovo ne znači da karte nećete moći nigdje kupiti jer su one dostupne u vlaku bez dodatne naplate i to kada u vlak ulazite sa stajališta ili kolodvora na kojemu nije moguće istu kupiti, a osim toga možete ju kupiti i online na poveznici i na mobilnoj aplikaciji HŽPP karte. Radno vrijeme ostalih blagajni možete vidjeti ovdje.
FOTO: PIXABAY