LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
HUB365

Motivirajte se na 7. Motivation Up eventu

Sedmi po redu event na kojem Motivation Up slavi svoj prvi rođendan održat će se na lokaciji HUB385, 7. listopada 2016., od 18 do 20 sati. Među govornicima na eventu bit će i jedan od osnivača Motivation Up-a, Marko Pavičić, student Dominik Benger i poduzetnik Dalibor Šumiga.

Sedmi po redu event na kojem Motivation Up slavi svoj prvi rođendan održat će se na lokaciji HUB385, 7. listopada 2016., od 18 do 20 sati. Među govornicima na eventu bit će i jedan od osnivača Motivation Up-a, Marko Pavičić, student Dominik Benger i poduzetnik Dalibor Šumiga.

Proces ostvarivanja osobnih ciljeva kreće, prvotno, od shvaćanja svog osobnog potencijala, zatim unutarnje motivacije te postizanja discipline bazirane na pravim navikama i načinu razmišljanja koje, naposljetku, dovode do željenih rezultata. Ovaj proces se ponavlja svaki put kad osoba kreće u ostvarivanje novog cilja. Upravo se ovom temom bave Motivation Up eventi čiji je glavni cilj sudionicima kroz grupni rad, samorefleksiju i osobno iskustvo govornika pokazati kako je moguće ostvariti gore navedeno. Dosad je tim organizirao 6 evenata (4 eventa u Rijeci na lokacijama STARTUP inkubatora grada Rijeke te Znanstveno tehnologijskog parka Step Ri Sveučilišta u Rijeci, 1 event u Zagrebu u prostoru ZIP-a (Zagrebački inkubator poduzetništva) te 1 event u Ljubljani unutar ABC akceleratora).

Sedmi po redu event na kojem Motivation Up slavi svoj prvi rođendan održat će se na lokaciji HUB385, 7. listopada 2016., od 18 do 20 sati. Među govornicima na eventu bit će i jedan od osnivača Motivation Up-a, Marko Pavičić, zatim mladi student Dominik Benger i poduzetnik Dalibor Šumiga. Marko Pavičić, jedan od osnivača startupa Pointme, koji je u listopadu 2015. dobio investiciju u visini od 15,000 eura od slovenskog ABC akceleratora, ispričat će na eventu svoju osobnu priču koja je bila jedan od razloga stvaranja Motivation Up-a.

Dominik Benger završio je tri razreda srednje škole u SAD-u uz pomoć košaraške školarine. Zbog teške ozljede koljena morao je prestati s aktivnim igranjem košarke čime je izgubio sportsku stipendiju. Vratio se u Hrvatsku i nastavio sa školovanjem na fakultetu RIT Hrvatska. Od tog trenutka mu poduzetništvo i marketing postaju nova motivacija i strast u životu. 2014. godine osvaja s kolegom Darenom Perinčićem hrvatsko, a kasnije i svjetsko izdanje međunarodnog studentskog natjecanja Henkel Innovation Challenge 7 u konkurenciji timova iz više od 30 zemalja svijeta. Nakon toga je odradio praksu u trajanju od 3 mjeseca u tvrtki Accenture u Njemačkoj. Poslije toga, uslijedio je rad u uredu Henkela u UAE u razdoblju od 6 mjeseci. Nakon toga, vodio je business development tim u jednoj software development tvrtki iz Zagreba. Uz to je član Rotaract kluba Zagreb i Kairos Society Hrvatska.

Dalibor Šumiga stručnjak je za bihevioralni i gerila marketing te potrošačku psihologiju. Osnivač je i direktor agencije Promosapiens - prve hrvatske agencije za bihevioralni marketing. Službeni je ambasador Google Growth Engine programa za Adria regiju te član svjetskog neuromarketinškog društva, NMSBA. Kroz 16 godina iskustva u marketingu, kreirao je brojne marketinške ideje i rješenja za vodeće brendove na području Adria regije zahvaljujući znanju iz potrošačke psihologije i neuromarketinga te ih primijenio u tradicionalne i gerila marketinške kampanje. Dalibor je certificirani Google AdWords i YouTube stručnjak te cijenjeni predavač na domaćim i međunarodnim predavanjima. U listopadu ove godine održat će predavanje na na Shopper Brain Conference Europe, u Amsterdamu, te u studenom na marketinškoj konferenciji Family Thinking Marketing Forum u Varšavi.

Cijena eventa je 30 kn (uključen PDV). U sklopu cijene, sudionici će dobiti grickalice, piće te priliku za networking s govornicima i ostalim sudionicima tijekom i poslije eventaPrijave na event vrše se preko sljedećeg web obrasca. Za više informacija o eventu možete posjetiti Facebook stranicu eventa.

Također, ako vas zanima više informacija o samom Motivation Up-u, slobodno možete pogledati njihovu Facebook fan stranicu te, svakako, grupu Motivation Up community u kojoj možete pronaći ljude sličnih ili istih interesa koji dijele svoje osobno znanje i iskustvo s ciljem motiviranja drugih.