LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
VOJNI PILOTI

MORH traži 20 prvostupnika za posao vojnog pilota!

Rok za podnošenje prijave je 14 dana od objave natječaja.

Rok za podnošenje prijave je 14 dana od objave natječaja.

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske objavilo je na svojim službenim stranicama javni natječaj u kojem poziva 20 prvostupnika za posao vojnog pilota.

U natječaju stoji da traže osoba treba biti prvostupnik inženjer aeronautike, magistar inženjer aeronautike ili mora imati završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij bilo kojeg usmjerenja.

Jedan od uvjeta za prijavu na posao je navršenih 27 godina. Također, svi oni koji nisu završili program dragovoljnog vojnog osposobljavanja morat će to ispuniti, a tek onda će odabrani kandidati za časnike vojne pilote biti upućeni na Temeljnu časničku izobrazbu.

Kada izvrše Temeljnu časničku službu, kandidati će biti primljeni u djelatnu vojnu službu, dodijeljen će im biti prvi časnički čin i bit će raspoređeni na časničku dužnost.

Kako bi se prijavili na ovaj natječaj morate priložiti životopis, presliku diplome, ispis iz elektroničkog zapisa podataka iz područja radnih odnosa koji vodi Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, presliku domovnice ili osobne iskaznice i dokaz da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne stariji od 6 mjeseci).

Rok za podnošenje prijave je 14 dana od objave natječaja, a cijelog ga možete pročitati ovdje
FOTO: PEXELS