LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Događanja u udruzi CINAZ

Mladi Zadrani će ovog tjedna učiti, čitati i boriti se protiv AIDS-a

U udruzi CINAZ se priprema radionica učenja. Prvi dan mjeseca prosinca oblježava se Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, a isti dan možete se pridružiti volonterskoj akciji „Mladi čitaju".

U udruzi CINAZ se priprema radionica učenja. Prvi dan mjeseca prosinca oblježava se Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, a isti dan možete se pridružiti volonterskoj akciji „Mladi čitaju".

Klub mladih KLOOZ i Udruga CINAZ dobro su se pobrinuli da mladi Zadrani ne bi imali dosadan početak prosinca. Ispitni rokovi su sve bliže i bliže, pa ako imate problema sprema se prava radionica za vas početkom tjedna u sklopu programa Info centra za mlade Zadar

Kako poboljšati svoje učenje?

Ako imate problema s koncentracijom, bježanjem misli ili jednostavno lošim tehnikama učenja, rješenja pronađite na radionici Kako poboljšati svoje učenje? koju vam je pripremila Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ. Održat će se u utorak, 29. studenoga 2016. godine

Doc. dr. sc. Marina Nekić sa Sveučilišta u Zadru pokazat će vam različite strategije učenja, načine svladavanja treme, razdvajanje bitnog od nebitnog te predstaviti načine za prepoznavanje čimbenika koji ometaju koncentraciju. Kroz predavanja, iskustvene vježbe, raspravu, pisanje i grupni rad, također će prikazati različite strategije i stilove učenja te načine savladavanja treme, razdvajanja bitnog od nebitnog te kako spriječiti zaboravljanje usvojenog gradiva. Prijaviti se možete putem prijavnice.

Stop AIDS Party

Udruga CINAZ u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Zadar i Frenky barom obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. Posjetite Stop AIDS party u Frenky baru (Varoška ulica 3, Zadar), s početkom u 20:00 sati i educirajte se uz druženje i zabavu. Sve posjetitelje očekuju promotivne cijene pića te informativni materijali s prezervativima. Podsjećamo, također, da Zavod za javno zdravstvo Zadar omogućuje besplatno, anonimno i individualno testiranje na HIV.

Volonterska akcija Mladi čitaju

Klub mladih KLOOZ vas poziva da se pridružite veseloj ekipi volontera. U suradnji s Gradskom knjižnicom Zadar, Klub organizira dvodnevnu radionicu osposobljavanja volontera za čitanje djeci naglas, koja se će se održati u prostorijama Udruge CINAZ. Time se obilježava nacionalna kampanja Čitaj mi!, a nakon radionice sudionici će imati priliku čitati djeci slikovnice na Ogranku Bili Brig i povremeno na javnim gradskim površinama u sklopu sličnih manifestacija. Radionica će se održati u četvrtak i petak 1. i 2. prosinca, s početkom u 18:00 sati. Za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavnicu.

FOTO: KLUB MLADIH KLOOZ