LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski.hr TV

MLADI ZA MLADE: Kako već tijekom fakulteta postaviti temelje za cjeloživotno obrazovanje?

Novim medijskim sadržajima Centar za razvoj mladih olakšava informiranje mladih.

Novim medijskim sadržajima Centar za razvoj mladih olakšava informiranje mladih.

U sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, tijekom 36 mjeseci radi će se s populacijom mladih u nepovoljnom položaju (s nezaposlenim mladima i mladima koji su izišli iz institucija alternativne skrbi) na području Grada Zagreba, Općine Ravna Gora i Grada Siska.

Druga godina provedbe sa sobom je, uz aktivnosti jačanja kapaciteta za zapošljavanje, aktivnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i aktivnosti pripreme za samostalan život, sa sobom donijela i nove medijske sadržaje – Mladi za mlade seriju podcasta u sklopu platforme Studentski.hr TV. 

Podcast se bavi temama cjeloživotnog obrazovanja, predstavlja organizacije civilnog društva koje se bave mladima i donosi relevantne informacije za što lakše zapošljavanje.

U trećoj epizodi predstavljen je rad studentske udruge AIESEC, kao i prilike koje studentske udruge pružaju za povećanje svijesti o važnosti cjeloživotnog obrazovanja. 

Projekt MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područni ured Sisak, udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Futurum Montis i Ženska soba  Centar za seksualna prava, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Za sadržaj ovog članka odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA