LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće”

Mladi se besplatno upoznali s digitalnim alatima

U sklopu projekta „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće” održan je jednodnevni seminar pod nazivom „Digitalni alati.”

U sklopu projekta „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće” održan je jednodnevni seminar pod nazivom „Digitalni alati.”

Dobrovoljno ulaganja vremena za dobrobit druge osobe ili opću dobrobit može biti korisnino i za osobu koja ulaže to vrijeme. Riječ je o volontiranju koje udruga Studentski informativni kutak promiče od svojega osnutka. U ovom je trenutku u tijeku provedba jednog u nizu projekata udruge – Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće, koji financira Ministrastvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U sklopu projekta ovog je tjedna, 10. siječnja, održan seminar Digitalni alati. Zainteresirani su se korisnici – studenti i mladi – upoznali s alatima kao što su MailChimp, Photoshop i Illustrator, a po završetku aktivnosti izrazili su svoje zadovoljstvo sudjelovanjem te su istaknuli kako postoji daljnja potreba za stvaranjem ovakvih sadržaja koji im mogu pomoći u stjecanju neformalnih znanja i vještina koje će ih zasigurno istaknuti na tržištu rada.

FOTO: SIK