LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Leo klub Rijeka

Mladi Riječani nastavljaju s akcijom „Darujmo život“

Sva sakupljena sredstva bit će utrošena na kupovinu didaktičkih igračaka i potrepština za psihomotorni razvoj najugroženijih mališana doma Ivana Brlić Mažuranić.

Sva sakupljena sredstva bit će utrošena na kupovinu didaktičkih igračaka i potrepština za psihomotorni razvoj najugroženijih mališana doma Ivana Brlić Mažuranić.

Leo klub Rijeka i ove godine provodi humanitarnu akciju Darujmo život. Leo klub Rijeka pomladak je Lions kluba Rijeka, a bavi se humanitarnim radom i razvojem civilnog društva. Prošle su zime u akciji Darujmo život prikupili sredstva za kupovinu pulsnog oksimetra za Odjel za neonatologiju KBC-a Rijeka.

Ove se godine sredstva sakupljaju za kupovinu opreme potrebne za projekt Baby fitness udruge Portić. Cilj projekta je omogućiti bolji psihomotorni razvoj štićenika dječjeg doma Ivana Brlić Mažuranić. U tom su domu smještena djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a ovaj će se projekt provoditi u podružnici Potok u Rijeci, gdje su smještena djeca predškolskog uzrasta.

Akcija Darujmo život odvija se u kafićima Bačva, Bar Bar, Rakhia bar i Kod Zajca. U svim lokalima na šanku se nalazi kutija za dobrovoljne priloge, a doniraju ih i kafići od određenih pića u svakom lokalu. Organiziran je i popratni program pa je tako u klubu Bačva u srijedu, 2. prosinca, svirao jazz trio Overnight parking; u Bar Bar-u će u petak, 11. prosinca, prisutni moći uživati u zvukovima gitare; sljedećeg petka, 18. prosinca, u Rakhia baru glazbu će birati riječki student DJ Miren, a akcija završava zabavom uz sopraniste u utorak, 22. prosinca, u wine baru Kod Zajca.

Sva sakupljena sredstva bit će utrošena na kupovinu didaktičkih igračaka i potrepština za psihomotorni razvoj najugroženijih mališana doma Ivana Brlić Mažuranić.

 

FOTO: LEO KLUB RIJEKA