LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija u Stubičkim Toplicama

Mladi, poZOR!: predstavlja se položaj mladih radnika u Hrvatskoj

Na završnoj konferenciji projekta Mladi, poZOR! predstavit će se njegovi rezultati, ali i analiza o položaju mladih radnika u Hrvatskoj. Prijave za sudjelovanje moguće su još 11. siječnja.

Na završnoj konferenciji projekta Mladi, poZOR! predstavit će se njegovi rezultati, ali i analiza o položaju mladih radnika u Hrvatskoj. Prijave za sudjelovanje moguće su još 11. siječnja.

Mreža mladih Hrvatske i Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju u suradnji sa Sekcijom mladih Saveza samostalnih sindikata Hrvatske organiziraju završnu konferenciju projekta Mladi, PoZOR : glas mladih radnica i radnika u izmjenama radnog zakonodavstva. Održat će se 19. i 20. siječnja 2019. u hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama.

Projekt financira Agencija za mobilnost i programe EU kroz program Erasmus+, a konferenciji će biti predstavljeni njegovi rezultati i analize o položaju mladih radnika/ica u Hrvatskoj. Organizatori konferencije snose troškove hrane i smještaja sudionika/ica konferencije u dvokrevetnim sobama. Troškovi putovanja financiraju se pod pretpostavkom korištenja javnog prijevoza, osim ako sudionici konferencije imaju dokaz o teškoj izvedivosti putovanja do Stubičkih Toplica.

Prijaviti za konferenciju može se do petka, 11. siječnja, na poveznici. Unutar tri radna dana sudionici će dobiti povratnu informaciju o rezultatima selekcijskog postupka. Kandidati/kinje će se izabirati prema procjeni doprinosa jačanju radničkih prava mladih, a prednost imaju oni koji mogu sudjelovati u cijelom programu.

Mreža mladih Hrvatske (MMH) savez je udruga mladih koji osnažuje mlade za aktivno sudjelovanje u društvu, doprinosi razvoju kvalitetnih politika za mlade i civilnog društva. U svom radu zastupa članice i teži djelovati u interesu svih mladih umreživanjem, zagovaranjem, informiranjem, neformalnim obrazovanjem i istraživanjem, zalažući se za suradnju s tijelima javne vlasti, odgojno-obrazovnim i znanstvenim institucijama, akterima civilnog društva i medijima.

FOTO: PIXABAY