LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vipnet Viber korisnici

Mjesec dana besplatne 4G brzine za prepaid korisnike

Imamo odličnu vijest za Vipnetove Viber korisnike. S mobilnim uređajima koji podržavaju LTE tehnologiju možete besplatno aktivirati korištenje opcije 4G brzine surfanja.

Imamo odličnu vijest za Vipnetove Viber korisnike. S mobilnim uređajima koji podržavaju LTE tehnologiju možete besplatno aktivirati korištenje opcije 4G brzine surfanja.

Vipme prepaid korisnici s mobilnim uređajima koji podržavaju LTE tehnologiju u narednih mjesec dana, odnosno do 15. travnja, mogu aktivirati besplatno korištenje opcije 4G brzine surfanja. Odlična je to vijest i za brojne Vipnetove Viber korisnike. VipmeVibre public chat, pokrenut u sklopu prepaid promocije Super vibre, uz Vip i Viber postao je u samo 24 sata najveći javni chat u Hrvatskoj, a trenutno ima više od 135 tisuća pratitelja, što je apsolutni rekord u Hrvatskoj i deset puta više brojniji chat u odnosu na drugi po popularnosti domaći Viber public chat.

Dodatna 4G opcija aktivira se slanjem SMS poruke s ključnom riječi 4G na broj 13116. Do 15. travnja korisniku koji aktivira opciju neće se naplatiti mjesečna naknada. Nakon besplatnog razdoblja od mjesec dana, Vipme prepaid korisnici moći će kupiti mjesečnu opciju za 4G brzinu za 20 kuna mjesečno ili pak aktivirati dodatni podatkovni promet od 1 GB i 500 MB s uključenom 4G maksimalnom brzinom surfanja od 75Mbit/s u Zakon i miniZakon prepaid tarifama. 4G opcija može se obnoviti, a ako je korisnik nakon aktivacije ne želi više koristiti može je deaktivirati slanjem SMS poruke s ključnom riječi NE.

Za korištenje 4G mobilnog interneta korisnik mora biti u području pokrivenosti 4G signalom te imati mobilni uređaj koji podržava LTE. Korisnici koji nemaju potreban USIM tip SIM kartice, mogu besplatno zamijeniti SIM karticu u Vip centrima.

Vipnet na ovaj način odgovara na potrebe prepaid korisnika za 4G brzinama, a ovo je zadnja u nizu pogodnosti koje je Vipnet uveo za korisnike. Još uvijek je u tijeku zajednička Super vibre promocija Vipneta i Vibera za Vipme prepaid korisnike koja omogućuje dodatan podatkovni promet za komuniciranje putem jedne od najraširenijih svjetskih aplikacija - Vibera.

Podsjetimo, za svaku obnovu računa u iznosu od minimalno 75 kuna Vipme korisnici na račun dobivaju 10 puta više MB podatkovnog prometa od vrijednosti bona kojim je obnovljen račun, isključivo za Viber promet, od 750 MB do 4000 MB za Viber komunikaciju putem Vibera. Kako bi Viber komunikacija bila još zabavnija, za vrijeme trajanja promocije za Vip korisnike omogućen je besplatan download 16 ekskluzivnih Vipster stickera posebno osmišljenih u suradnji s Vipnetom kao i čak 218 sticker paketa dostupnih na Viber Sticker Marketu. Promocija traje do 11. svibnja 2016. godine

Dodatne informacije o promociji besplatne 4G brzine za prepaid korisnike potražite na Vip službenim stranicama.

FOTO: VIPNET