LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obroci za najsiromašnije zemlje

Marijini obroci pokreću kampanju kojom će vas provesti kroz zemlje u kojima djeluju

Tijekom kolovoza humanitarna organizacija Marijini obroci provest će sve zainteresirane kroz zemlje u kojima djeluju kako bi djeci u najsiromašnijim zemljama osigurali obroke.

Tijekom kolovoza humanitarna organizacija Marijini obroci provest će sve zainteresirane kroz zemlje u kojima djeluju kako bi djeci u najsiromašnijim zemljama osigurali obroke.

Marijini obroci, humanitarna organizacija koja u najsiromašnijim zemljama svijeta uspostavlja školski program prehrane kako bi privukli kronično gladnu djecu u učionice, pokrenula je kampanju Gdje djelujemo, kojom će vas virtualno provesti kroz zemlje u kojima djeluju.

Hranu dodjeljuju u 19 zemalja na 5 kontinenata, u zemljama poput Malavija, Liberije, Kenije, Sirije, Zambije, Haitija, Ugande, Južnog Sudana, Tajlanda i Indije, a osim toga u 16 zemalja prikupljaju donacije – prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 132 kune. Unatoč različitim podrijetlima, rasama, religijama, jezicima i okolnostima, smatraju se jednom velikom obitelji koja radi za ostvarivanje zajedničkog cilja. Ujedinjeni su zajedničkom vizijom davanja dnevnog obroka na mjestu obrazovanja svakom djetetu kojem je to potrebno. Zajedno pomažu preobraziti živote stotina tisuća siromašne djece diljem svijeta!

FOTO: Marijini obroci Hrvatska

Kako bi svoje podupiratelje upoznali sa širokim djelovanjem diljem svijeta, Marijini obroci Hrvatska pokrenuli su kampanju koja će se tijekom kolovoza odvijati na njihovim društvenim mrežama. Kampanja pod nazivom Gdje djelujemo putovat će kroz svih 19 zemalja u kojima se pripremaju obroci za više od 1,6 milijuna gladne djece, kao i zemlje u kojima se prikupljaju donacije. U sklopu kampanje bit će prilika čuti svjedočanstvo djevojke Lette iz Malavija koja je među prvima primala Marijine obroke, a koju, ako već niste, možete upoznati u filmu Dijete 31.

Pratite Facebook i Instagram Marijinih obroka kako biste zajedno virtualno putovali svijetom humanitarnog djelovanja. 
 
FOTO: NIKO GOGA