LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Advent u Zagrebu

London u Zagrebu: sjednite u originalni „double decker"

Zagreb je poznat po adventu na Zrinjevcu, ali odsad će imati dva mjesta za doživljaj istog.

Zagreb je poznat po adventu na Zrinjevcu, ali odsad će imati dva mjesta za doživljaj istog.

Jeste li ikada htjeli posjetiti neku veliku europsku metropolu? Primjerice London, a ne možete si to priuštiti?

Zagreb ima odlično rješenje za vas, a to je „Advent u Dubravi“. Organiziraju ga pripadnici braniteljske udruge „Bojna Frankopan“ čiji je predsjednik Bruno Zorica Zulu.

U sklopu ove manifestacije koja traje od 29. studenog do 5. siječnja moći ćete sjesti u originalni „double decker“ iz 1975. godine

Jedna od najpoznatijih londonskih turističkih atrakcija došla je u zagrebačku Dubravu u sklopu humanitarne akcije. Prema pisanju Večernjeg lista, čuveni autobus bit će pretvoren u ugostiteljski objekt u kojemu će posjetitelji moći popiti piće i uživati u dašku Londona.  

Humanitarna akcija održat će se  u Grižanskoj ulici ispred Garden Malla gdje je postavljeno deset kućica u kojima se prodaju predmeti nastali u radionicama udruge, a zarađenim novcem zbrinjavaju se socijalno ugroženi branitelji i njihove obitelji.

„Advent u Dubravi“ manifestacija je kojoj je cilj pokrenuti jedan od zapostavljenijih dijelova Zagreba, Dubravu, u kojoj živi više od sto tisuća stanovnika, a cijelu manifestaciju podržava i Turistička zajednica grada Zagreba.  Stanovnici Dubrave neće morati odlaziti u centar grada kako bi imali bolji doživljaj Adventa, nego će ispred Garden Malla moći uživati u čarima istog.

Sve informacije možete pronaći na stranici manifestacije.

 

FOTO: IGO2LONDON.COM