LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AIESEC Hrvatska

Ljeto ispunjeno stranim jezicima i novim prijateljstvima uz „World in the city“

Zagreb će ovog ljeta postati centar dobre zabave i internacionalnoga okruženja zahvaljujući projektu „World in the city“. Prijave za tečajeve stranih jezika uz izvorne govornike su u tijeku.

Zagreb će ovog ljeta postati centar dobre zabave i internacionalnoga okruženja zahvaljujući projektu „World in the city“. Prijave za tečajeve stranih jezika uz izvorne govornike su u tijeku.

Projekt World in the city održava se u Zagrebu po 6. put, a organizira ga zagrebački odbor najveće međunarodne organizacije mladih, AIESEC koji djeluje u 126 zemalja. Projektom se pruža prilika svima koji su željni novih iskustava i znanja da nauče strani jezik od izvornih govornika. Iako smo često suočeni s visokim cijenama prilikom upisa u škole jezika to je ovaj puta zanemariva činjenica. Kako bi projekt bio namijenjen studentima ne samo sadržajem već i količinom papira koje mogu izdvojiti, cijena je simboličnih - 120 kn za svih pet tjedana.

Tečajevi će se održavati tri puta tjedno na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu od 19. lipnja do 22. srpnja. Uz standardne tečajeve engleskog, španjolskog, francuskog, talijanskog, ruskog i portugalskog jezika, ovog ljeta nudi se i tečaj poslovnog engleskog, kineskog, arapskog i turskog. Svaki će se tečaj odvijati na 3 stupnja - početni, napredni i konverzacijski. Grupe se sastoje od 25 polaznika, a praktikanti potiču otvorenu komunikaciju i razmjenu iskustava i kultura.

S izvornim govornikom učenje je popraćeno kvalitetnim sadržajem i kvaliteta je na višoj razini, približavanja kulture praktikanta te stjecanja internacionalnog iskustva. Sam AIESEC u suradnji s UN-om ima za cilj promicanje kvalitetnog obrazovanja na globalnoj razini, što je razlog vrlo pristupačnim cijenama koje time pružaju priliku velikom broju ljudi da pohađaju tečaj.

Zagrepčani također mogu na šest tjedana ugostiti mladu osobu iz kojeg god dijela svijeta žele te tako dovesti ovo ljeto svijet u svoj dom! Ako se odvažite ugostiti praktikanta sve što vam treba je jedan ležaj, wc i pristup internetu, a tako stječete pravo na besplatan tečaj stranog jezika u trajanju od pet tjedana i nezaboravno iskustvo.

Kako bi bili sigurni da ćete pronaći mjesta u grupi upravo za jezik koji odaberete poželjno je prijaviti se što prije. Sve informacije možete naći na Facebook stranici projekta World in the city ili ne gubiti ni minute i direktno se prijaviti na tečaj na poveznici. Možda baš ovo ljeto upoznate ljubav svojega života ili prijatelja na čijem ćete kauču moći prespavati na svome idućem proputovanju.

FOTO: AIESEC HRVATSKA