LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Treće izdanje konferencije

LEAP Summit: Kako zaraditi prvi milijun tijekom studiranja?

Donosimo vam čitav niz dobrih razloga da nipošto ne propustite novo izdanje LEAP Summita. Prijave se zaprimaju do 1. ožujka.

Donosimo vam čitav niz dobrih razloga da nipošto ne propustite novo izdanje LEAP Summita. Prijave se zaprimaju do 1. ožujka.

Treći po redu LEAP Summit održat će se od 15. do 17. ožujka na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnom centru na čak 5 pozornica. Okupit će više od 70 vrhunskih predavača te posjetitelje iz 30 zemalja svijeta. Sudjelovanje na konferenciji ove je godine besplatno, stoga nemojte čekati. Pročitajte inspirativne priče nekih od ovogodišnjih predavača i prijavite se za sudjelovanje na internetskoj stranici. Prijave su otvorene do 1. ožujka.

Od džeparca za fakultet do prvog milijuna

Tijekom studentskih dana Vasily Kichigin koristio je freelance platformu Fiverr kako bi zaradio dodatan džeparac. Volio je društvene mreže, posebice Instagram. Vjerovao je kako znanje o društvenim mrežama može pomoći kompanijama u njihovu razvoju. Hrabri Rus svoj je nezavisni posao u kratkom vremenu pretvorio u stalan posao zbog kojeg je nakon nekoliko godina zaposlio dodatne ljude. Danas ima više od 7500 odrađenih poslova, a u portfelju mu se nalazi više od tisuću kompanija.

Nizozemac Ben Woldring prvi milijun zaradio u srednjoj školi

Poduzetnik Ben Woldring svoj je prvi milijun zaradio u srednjoj školi. Nizozemac danas ima 33 godine i nekoliko uspješnih poduzeća iza sebe. godine 2003. osvojio je Ernst & Young's nagradu za poduzetnika godine, a tri godine kasnije Business Week proglasio ga je najboljim europskim poduzetnikom mlađim od 25 godina. Trenutno ima devet internetskih stranica za usporedbu cijena i sprema nove projekte.

Slaven Steković bavi se inovacijama produljenja života!

Slaven Steković mladi je poduzetnik koji živi u Austriji. Njegovo poduzeće bavi se inovacijama produljenja ljudskog života. Vjeruje kako će ljudi u budućnosti dulje živjeti, a sa svojim impresivnim inovacijama mijenja cijelu medicinsku industriju.

Spomenute uspješne mlade osobe podijelit će znanja i iskustva sa sudionicima LEAP Summita, a to će učiniti i brojni uspješni hrvatski poduzetnici poput Ivana Mrvoša i Alberta Gajšaka.

Foto: LEAP Summit

LEAP Summit središte multidisciplinarnih tema

Fokus konferencije multidisciplinarne su teme vezane uz IT, digitalno poslovanje i digitalni marketing, poduzetništvo, inspiraciju te moderne trendove i tehnologije. Tijekom tri dana konferencije predavanja će održati i brojni hrvatski te međunarodni predavači među kojima se ističu Kamran Elahain, suosnivač Global Catalyst Partnersa, Emil Tedeschi, direktor Atlantic grupe, Bella Funck, direktorica Hyper Islanda, Alejtin Berisha, osnivač mreže poslovnih anđela na Kosovu, kao i Pascal Condamine, startup evangelist za crowdfunding platformu Indiegogo.

Poslovni networking i FLEAP out party

Uz bogat program na konferenciji za mlade održat će se i networking – predstavljanja poslodavaca i poslova koje nude te B2B poslovni networking s poduzetnicima, kao i natjecanje startupova The Battle of Titans. Zadnja večer rezervirana je za internacionalni FLEAP out party i DJ-e: Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine.

LEAP Summit konferencija organizira se uz generalno pokroviteljstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Više informacija o istoj te o svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.

FOTO: LEAP SUMMIT