LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Blic-intervju

Lea Brezar: Postani SUPERJUNAK svog poslovanja

Kako prijeći granicu na stranu pozitivnog liderstva, kako uspjeti kao dobar čovjek te dugoročno uspjeti upravljati vremenom, poslom i ljudima, otkrila nam je Lea Brezar, CEO Dhar medie, koja je ujedno i organizator konferencije SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um, duh.”

Kako prijeći granicu na stranu pozitivnog liderstva, kako uspjeti kao dobar čovjek te dugoročno uspjeti upravljati vremenom, poslom i ljudima, otkrila nam je Lea Brezar, CEO Dhar medie, koja je ujedno i organizator konferencije SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um, duh.”

Dhar media, agencija koja posluje prema načelima dharmičkog menadžmenta, a jedna je od TOP 100 agencija u Hrvatskoj, odlučila je svoj način poslovanja podijeliti s drugima na konferenciji SUPERJUNACI BIZNISA Tijelo, um, duh i pomoći im da otiđu na posao bez stresa svaki dan.

Pozitivna djelovanja uvijek su u fokusu javnosti, a aktivnosti lidera koji se žele istaknuti po načelima ispravnog vođenja postaju sve poželjnije vještine odabranih junaka radnih odnosa i poslovnog svijeta. U užurbanom društvu, razvoju i poslovanju odlučiti proširivati i usavršavati svoja znanja i pojačati umijeće liderstva te ostati dobar čovjek i u svojoj ulozi vođe manjeg ili većeg tima hvalevrijedna je uloga koju sve veći broj lidera želi usvojiti. Tijelo, um, duh naziv je konferencije koja objašnjava da čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegova bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju.

POZITIVNO LIDERSTVO

Kako prijeći granicu na stranu pozitivnog liderstva, kako uspjeti kao dobar čovjek te dugoročno uspjeti upravljati vremenom, poslom i ljudima, otkrila nam je Lea Brezar, CEO Dhar medie, koja je ujedno i organizator konferencije. Lea je autorica osam knjiga na temu osobnog razvoja te jedna od vodećih zagovarateljica dharmičkog pristupa poslovanju u Hrvatskoj.

Što je dharmički menadžment?

Dharmički menadžment način je vođenja, a kada vodite dharmički, on neminovno postaje stil življenja. Dharmički menadžment dolazi od sanskrtske riječi dharma – ispravno djelovanje u najširem smislu riječi, pokreće ga univerzalna svijest koja upravlja našim izborima. Primjerice, onim izborom da ćemo svaki dan nastojati biti bolji od jučer, da ćemo učiti iz lekcija koje nam posao donosi, da ćemo dozvoliti svima u timu da potraže u poslu svoju svrhu i da se ostvare.

Zašto i kako ljubav kao temelj poslovanja?

Ljubav u sebi sadržava sve što nam je potrebno za rast i razvoj kompanije (istinu, nadahnuće, služenje, poštovanje, razvoj, pravednost, slobodu), a uči nas stati u tuđe cipele, a s time i suosjećati. Na tim temeljima počinje disati kao jedno biće, čvršći je i posvećeniji ostvarivanju uspjeha jer u njemu ostvaruje i sebe.

Koje pristupe upravljanja i načela poslovanja zagovara dharmički menadžment?

Pet načela dharmičkog vođenja jesu: načelo rada na sebi, komunikacije, hod po rubu, djelovanja iz ljubavi i načelo vođenja. Načela koja postavljamo unutar svoje kompanije svjetlo su u poslovanju i upravljanju, ali važno je znati da sve počinje od nas samih, pa i bez obzira na to koliko ljudi u našem timu ima. Svi želimo živjeti ispunjen i skladan život, no on ne počinje izvan nas samih, već upravo u nama.

Superjunak ne može biti svatko. Stoga se pridružite konferenciji Superjunaci biznisa Tijelo, um, duh 14. 3. 2019. u hotelu Double Tree by Hilton Zagreb i postanite jedan od 100 lidera uspješnog vođenja!

FOTO: DHAR MEDIA