LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kampanja Marijinih obroka

Kupnjom personalizirane čestitke za Majčin dan pomaže se gladnoj djeci

– Posvetite ovu čestitku borbi afričkih majki i pružite ruku njihovoj djeci koja su uslijed ove pandemije suočena i s nedostatkom osnovnih sredstava za život, s gladi i siromaštvom. – poručuju iz Marijinih obroka.

– Posvetite ovu čestitku borbi afričkih majki i pružite ruku njihovoj djeci koja su uslijed ove pandemije suočena i s nedostatkom osnovnih sredstava za život, s gladi i siromaštvom. – poručuju iz Marijinih obroka.

Humanitarna organizacija Marijini obroci pokrenula je kampanju Majci za ljubav. U sklopu nje moguće je naručiti personaliziranu čestitku kao znak pažnje povodom Majčina dana te istovremeno pomoći gladnoj djeci. 

– Pandemija nam je donijela neku novu svakodnevicu. Fizička distanca sveprisutno je pravilo, a brojni su oni kojima najviše nedostaje utješni zagrljaj njihove mame. Neke su u drugim županijama ili zemljama, neke u bolnicama ili domovima za starije. Nikad teže dostupne, nikad udaljenije, ali nikad u srcu bliže. Na njihov međunarodni Majčin dan daljina ne smije biti problem. Ljubav treba nadići sve prepreke, pronaći njihove trenutne adrese i izmamiti osmijehe na lice. U tome vam može pomoći zanimljiva kampanja Majci za ljubav. Posebnom čestitkom podsjetite ih koliko ste zahvalni na svemu što su vam pružile u djetinjstvu. Pokažite im kako njihovo postojanje ovaj svijet svakodnevno čini boljim mjestom. U ime vaše majke donirajte bolju budućnost gladnoj djeci i pošaljite joj personaliziranu darovnu čestitku kao znak pažnje povodom Majčina dana. Izražavajući ljubav vlastitoj majci na njezin dan, činite to i za sve druge majke u potrebi. Koliko god daleko bile i s kakvim se god problemima borile. Zahvalite za sav trud, a u isto vrijeme pomozite misiji Marijinih obroka kako bi doprli do još više gladne djece koja čekaju svoj obrok. – poručuju iz Marijinih obroka.

Ova organizacija, naime, u najsiromašnijim zajednicama svijeta gladnoj djeci osigurava svakodnevni obrok na mjestu obrazovanja.

– Posvetite ovu čestitku borbi afričkih majki i pružite ruku njihovoj djeci, koja su uslijed ove pandemije suočena i s nedostatkom osnovnih sredstava za život, s gladi i siromaštvom. – dodaju iz organizacije.

Dodatne informacije o čestitkama za Majčin dan objavljene su na službenoj stranici Marijinih obroka. Tu su i personalizirane čestitke za ostale prigode: rođendan, diploma, sveta potvrda, pričest, vjenčanje, rođenje, kartice sjećanja. 

Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima tijekom cijele školske godine iznosi samo 132 kune, podsjećaju. 
 
Foto: Marijini obroci
FOTO: MARIJINI OBROCI