LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Aktivnosti u Daruvaru

Kući Mogućnosti priključilo se 10 internacionalnih volontera; približili su korisnicima svoju kulturu, jezik i običaje

Kuća Mogućnosti javni je prostor u Daruvaru. Predstavnici je žele učiniti društveno-kulturnim centrom Bjelovarsko-bilogorske županije.

Kuća Mogućnosti javni je prostor u Daruvaru. Predstavnici je žele učiniti društveno-kulturnim centrom Bjelovarsko-bilogorske županije.

Tijekom ožujka i travnja Kući Mogućnosti u Daruvaru priključilo se 10 internacionalnih volontera. Korisnicima tog prostora omogućili su učenje osnova različitih jezika, upoznali su ih sa svojom kulturom, jezikom i običajima. Tako se ondje mogao čuti španjolski, češki, portugalski, engleski i talijanski.

Kuća Mogućnosti javni je prostor u Daruvaru. Predstavnici je žele učiniti društveno-kulturnim centrom Bjelovarsko-bilogorske županije. Želja im je osigurati financije uz koje će postati još pristupačnija i funkcionalnija kako bi kvaliteta aktivnosti koje se ondje nude bila još bolja.

Projekt Kuća Mogućnosti provodi udruga Impress s partnerima – Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava i Gradom Daruvarom. Ukupna je vrijednost projekta 1.986.166,00 kn. Europska unija je u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda, odnosno poziva Prostori sudjelovanja sufinancirala iznos od 1.688.241,10 kn.

FOTO: PR FOTO