LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehnološki park Zagreb

Krenite u realizaciju svoje inovativne poduzetničke ideje

Tehološki park Zagreb mjesto je na kojem se dobre ideje pretvaraju u poduzetništvo kroz programe preinkubacije i inkubacije. Ako želite biti dio te priče, požurite s prijavom.

Tehološki park Zagreb mjesto je na kojem se dobre ideje pretvaraju u poduzetništvo kroz programe preinkubacije i inkubacije. Ako želite biti dio te priče, požurite s prijavom.

Razvojna agencija Zagreb kroz Tehnološki park Zagreb (TPZ) podupire tehnološki inovativne poduzetnike i razvojne timove na području Grada Zagreba u njihovim poduzetničkim počecima i tijekom razvoja poslovanja kroz infrastrukturnu podršku te specifične programe usluga poput edukacija i umreženja, s tendencijom kontinuirane prilagodbe novim potrebama.

TPZ svoje aktivnosti ostvaruje na dvije lokacije, na adresama Dragutina Golika 63 i  Slavonska avenija 52 (Žitnjak). Trenutno je u TPZ-u inkubirano 20 tvrtki koje čine mrežu iskusnih stručnjaka -  mentora budućim članovima Tehnološkog parka. Pozivaju sve zainteresirane da se prijave za članstvo u Tehnološki park.

Ovisno o fazi razvoja, inovativne poduzetničke ideje nude programe predinkubacije i inkubacije. Program predinkubacije namijenjen je fizičkim osobama ili razvojnim timovima koji se bave razradom inovativnih projekta s komercijalnim potencijalom. Prijaviti se mogu fizičke osobe koje u trenutku podnošenja prijave još nemaju registriran poslovni subjekt, niti imaju vlasničke udjele u drugim poslovni subjektima, ali planiraju osnovati pravni subjekt u cilju realizacije poduzetničkog projekta. Program inkubacije namijenjen je inovativnim poduzetnicima koji se bave razvojem proizvoda i usluga na području visokih tehnologija. U ovaj program prijaviti se mogu poslovni subjekti sa sjedištem u Gradu Zagrebu koji imaju najmanje jednog, a najviše 10 zaposlenih osoba.

Interes za korištenjem prostora i usluga Tehnološkog parka se iskazuje prijavom na e-mail tehnopark@raza.hr . Požurite, raspoloživi kapaciteti su ograničeni. Obrazac za prijavu i pravilnik dostupni su za preuzimanje na poveznici.

FOTO: RAZVOJNA AGENCIJA ZAGREB