LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za fotografe-volontere

Kreirajte foto sadržaj na portalu Info zona

Mladi od 18 do 30 godina imaju priliku za besplatnu edukaciju, stjecanje vrijednog iskustva, brojnih poznanstava i kontakata.

Mladi od 18 do 30 godina imaju priliku za besplatnu edukaciju, stjecanje vrijednog iskustva, brojnih poznanstava i kontakata.

Info zona je objavila natječaj za volontere koji će biti angažirani na kreiranju foto sadržaja. Prijave su otvorene do kraja ožujka na web-stranicama Info zone.

Očekuje se da volonteri imaju vlastitu opremu, a dogovori s mentorima te angažmani na fotografiranju tribina, okruglih stolova, otvaranja izložbi, koncerata i drugih događanja u Splitu i okolici ne bi ti trebali oduzimati više od nekoliko sati tjedno.

Kreirani fotografski sadržaj objavljivat će se na portalu Info zona za potrebe opreme tekstova i u zasebnim albumima. Sa svim volonterima bit će potpisan volonterski ugovor te će po završetku volontiranja dobiti potvrdu o stečenim kompetencijama.

– Iskoristite medijski prostor i informirajte mlade fotografijom kao medijem. Ovo je prilika i za besplatnu edukaciju i stjecanje vrijednog iskustva, brojnih poznanstava i kontakata – ističe Ana Marković iz Info zone, pozivajući mlade od 18 do 30 godina da se prijave na natječaj za volontere.  

 

FOTO: INFO ZONA