LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kriminal u Zagrebu

Kod 24-godišnjaka pronađen pištolj i 600 grama kokaina

Mladić koji je dilao drogu u Zagrebu predan je pritvorskom nadzorniku te je protiv njega podnesena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Mladić koji je dilao drogu u Zagrebu predan je pritvorskom nadzorniku te je protiv njega podnesena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama nakon što je pretragom stana pronađeno oko 152,1 grama kokaina pakiranog u 33 plastična omota, oko 1270,0 grama punila za miješanje s kokainom pakirana u dvije plastične posude i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Iz Policijske uprave zagrebačke navode da je obavljena i pretraga osobnog automobila kojim se koristi osumnjičeni te je pronađeno oko 465,0 grama kokaina pakiranog u dva plastična omota, pištolj s pripadajućim spremnikom u kojem se nalazi 13 komada streljiva te 70 komada raznog pištoljskog streljiva. Dodaju da je mladić nabavljao veće količine kokaina koji je miješao s punilima, prepakiravao u stanu u Novom Zagrebu, a zatim dalje distribuirao osobnim automobilom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je nadležnom državnom odvjetništvu. Protiv njega će biti podnesen Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.
FOTO: PIXABAY