LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Slobodno vrijeme

Klub Zona budi se iz zimskog sna!

Studenti i ostali mladi u Splitu imaju priliku kvalitetno provoditi slobodno vrijeme u Klubu Zona.

Studenti i ostali mladi u Splitu imaju priliku kvalitetno provoditi slobodno vrijeme u Klubu Zona.

Epidemiološka i financijska situacija ograničile su program Kluba Zona početkom godine, no sve je spremno za povratak edukacija, tematskih druženja i izložbi. Rezervacija mjesta preko prijavnice na klubzona.net obvezna je za sva događanja osim otvaranja izložbi, a sudjelovanje je besplatno.

– Već su se nastavile Večeri modernih društvenih igara Ajmo se igrat! koje se održavaju subotom od 20 sati do ponoći. Od 18. ožujka ponovno kreće Kreativni petak, serija druženja uz kavu ili čaj i kreativni zadatak pa će povod prvog druženja biti izrada nakita od tkanine i žica, a drugog neobično crtanje zajedničkog crteža. Započinjemo i suradnju sa Društvom psihologa u Splitu koje će od 21. ožujka ponedjeljkom u 17 sati održavati Malu školu mentalnog zdravlja. Teme prve dvije radionice bit će sreća i anksioznost, a u travnju će se razgovarati i učiti o depresivnosti, utjecaju društvenih mreža i gubicima – najavio je Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.

Također je najavio i petu Kavu sa Savjetom mladih koja se održava četvrtim četvrtkom u mjesecu. Tako će se 24. ožujka razgovarati o inicijativama mladih. Postoje li u Splitu inicijative mladih, mogu li mladi u Splitu biti proaktivniji i kako ih se može motivirati i financijski podržati bit će samo neke od tema razgovora.

Na kraju mjeseca, 28. ožujka, nastavljaju se Književne čajanke, neformalna druženja uz čaj i razgovore o pročitanim knjigama. Idućeg dana, u utorak, 29. ožujka, u Vege kuhinji pripremat će se vege pašticada. Voditeljica radionice je Ivana Surjan Mitrović koja brojne recepte objavljuje i na svom YouTube kanalu Mama Veganka. Osim prijavnice za obveznu rezervaciju mjesta, na klubzona.net dostupno je i više informacija o svim događanjima u Klubu Zona.

Klub Zona u ožujku
Večer modernih društvenih igara / subotom / 20:00 – 00:00
Kreativni petak: Nakit od tkanine i žice / petak, 18. 3. / 18:00
Mala škola mentalnog zdravlja: Sreća / ponedjeljak, 21. 3. / 17:00
Kava sa Savjetom mladih: Inicijative mladih / četvrtak, 24. 3. / 18:00
Kreativni petak: Zajednički crtež / petak, 25. 3. / 18:00
Mala škola mentalnog zdravlja: Anksioznost / ponedjeljak, 28. 3. / 17:00
Književna čajanka / ponedjeljak, 28. 3. / 20:00
Vege kuhinja: Pašticada / utorak, 29. 3. / 18:00.
FOTO: KLUB ZONA