LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za volontere

Klub mladih Split traži nove mlade snage

Raspisan je natječaj za volontere u Klubu mladih Split. Prijaviti se možete za područja organizacije, marketinga, fotografiranja i snimanja, humanitarnog rada te pisanja.

Raspisan je natječaj za volontere u Klubu mladih Split. Prijaviti se možete za područja organizacije, marketinga, fotografiranja i snimanja, humanitarnog rada te pisanja.

Klub mladih Split otvara novu priliku svim mladim ljudima željnima promjene, stjecanja iskustva, znanja i poznanstava kroz volontiranje. Volontirati se može na pet područja:

  • Organizacija (pomoć u osmišljavanju i organiziranju programa)
  • Marketing (edukacija i izrada promotivnih materijala za aktivnosti)
  • Fotografiranje i/ili snimanje događaja
  • Humanitarni rad (osmišljavanje i organiziranje humanitarnih aktivnosti)
  • Pisanje (pisanje najava, tekstova i izvještaja za medije o događanjima u Klubu, tekstova za internetske stranice i slično)

Volontirajući dobivaš priliku za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, upoznavanje zanimljivih ljudi i ostvarivanje korisnih kontakata. Redovito ćeš biti okružen pozitivnim i vrijednim ljudima te ćeš postajati sve samopouzdaniji i opušteniji u javnim nastupima. Klub mladih Split može postati tvoja platforma da sva svoja znanja i vještine pretočiš u radno iskustvo uz pomoć kojega možeš ostvariti svoju privatnu i profesionalnu budućnost. Imat ćeš priliku ostvariti svoju kreativnost, podijeliti s drugima svoje sanjarske ideje i raditi na tome da ih ostvariš. Počet ćeš primjećivati promjene u sebi i oko sebe, a novi moto postat će ti #budipromjena!

Ako se želiš upustiti u avanturu, prijavi se na slanjem e-maila na adresu valentina@klubmladihsplit.hr do 20. travnja. Potrebno je priložiti životopis i motivacijsko pismo u kojem ćeš naglasiti kojem timu ili timovima se želiš pridružiti i zašto.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT