LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanje za mlade Splićane

Klub mladih Split otkriva kako do posla nakon faksa ako nemate vezu

Za novu sezonu, Klub mladih Split priprema mnoštvo zanimljivosti. Rujanski program otvaraju temom koja zanima većinu mladih – „Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?“.

Za novu sezonu, Klub mladih Split priprema mnoštvo zanimljivosti. Rujanski program otvaraju temom koja zanima većinu mladih – „Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?“.

Klub mladih Split prvog dana rujna započinje novu sezonu edukativnog, kulturnog i zabavnog programa za mlade. U protekle nepune dvije godine Klub je svojim predavanjima, tribinama, radionicama, tečajevima i izložbama donio pravo osvježenje u provođenje slobodnog vremena mladih koji se školuju, rade i/ili žive u Splitu. Za novu sezonu također pripremaju mnoštvo zanimljivosti, a rujanski program otvaraju temom koja zanima većinu mladih – Kako do posla nakon faksa, a da nemaš vezu?.

Istoimeno predavanje održat će u Klubu mladih Split (Ruđera Boškovića 20/II) ovog četvrtka, 1. rujna, s početkom u 19 h,  rekla je predsjednica Poduzetničkog centra Solin, gospođa Ivana Ninčević-Lesandrić. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu rada s poduzetnicima početnicima, Ninčević-Lesandrić prikazat će razvojni put jednog poduzetnika, upozoriti na sve moguće probleme na tom putu i prikazati mjere potpore koje mladim poduzetnicima stoje na raspolaganju.

Nakon polusatnog izlaganja, prisutni će imati priliku predavačicu pitati sve što ih zanima, a organizatori se nadaju da će se mladi nakon ove večeri, usprkos brojnim administrativnim barijerama koje im mogu stajati na putu, odvažiti na poduzetničke pothvate. Ulaz je slobodan, a svoj dolazak možete potvrditi na Facebook stranici Kluba mladih Split.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT