LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bogat adventski program

Klizalište, koncerti i neodoljive čokoladne poslastice ovog adventa u Rijeci i Opatiji

Prvi vjesnik adventa u Rijeci je klizalište otvoreno 25. studenog na Gatu Karoline Riječke. U Opatiji pak danas počinje Festival čokolade koji će svim posjetiteljima zasladiti božićne blagdane.

Prvi vjesnik adventa u Rijeci je klizalište otvoreno 25. studenog na Gatu Karoline Riječke. U Opatiji pak danas počinje Festival čokolade koji će svim posjetiteljima zasladiti božićne blagdane.

Stigao nam je prosinac, mnogima najdraži mjesec u godini. Razlog tomu je bogata adventska ponuda diljem Hrvatske i inozemstva. Jedan od gradova koji tradicionalno obilježava početak adventa paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu je i Rijeka. Primorski grad njeguje blagdanski duh bogatim programima, ukusnom hranom te brojnim kulturnim događajima.

Prvi vjesnik adventa je klizalište otvoreno 25. studenog na Gatu Karoline Riječke. Klizalište Morska pahuljica otvoreno je za sve uzraste. Najmlađi su pozvani da 6. prosinca na ledu dočekaju svetog Nikolu. Ako niste sigurni na klizaljkama, svakako se upišite u besplatnu školu klizanja koju organizira Dom mladih. Prijave počinju 12. prosinca.

Nakon što je 26. studenog upaljena i prva svijeća za početak adventa, Tower Centar Rijeka otvorio je svoje klizalište i bowling centar. Na četvrtom katu trgovačkog centra očekuje vas Tower Winter Land. Najveća atrakcija je upravo kuglana koja je ove godine prvi put otvorena u Rijeci. Ako vam je hladno na klizalištu, možete sa svojim najmlađima dočekati sv. Nikolu i u Tower Centru uz dječju predstavu. S Djedom Božićnjakom koji će slušati vaše želje i dijeliti poklone možete se družiti 18. prosinca. Svake srijede na klizalištu vas očekuje Disko na ledu od 20 do 22 sata te Happy srijeda – radionice i predstave za djecu. Za one starije, četvrtkom uživajte uz stare hitove na Retro disco bowlingu.

FOTO: Facebook

Riječki blagdanski sajam trajat će sve do 7. siječnja. Osim centra na Korzu, sajam će se održavati i na Koblerovom te Jelačićevom trgu, na Trgu 128 brigade HV-a te u Bazarigovom prolazu. Tradicionalnih blagdanskih kućica neće nedostajati ni ove godine Na svakom ćete koraku moći probati razne slastice – od kolača do fritula i palačinki. Moći ćete se zasladiti i suhomesnatim proizvodima koji će vam odlično sjesti uz čašu kuhanog vina. Za one zimogrozne, u ponudi su i šalovi te rukavice na susjednim štandovima.

Svi ljubitelji čokolade moći će uživati u čokoladnoj manifestaciji koja će se održavati u Opatiji. Jadranski biser i ove godine održava Festival čokolade koji počinje 2. prosinca Choco Ledenom čarolijom na Ljetnoj pozornici. Do 4. prosinca moći ćete uživati u bogatim glazbenim programima te širokoj ponudi čokoladnih slastica diljem romantične Opatije.

FOTO: FACEBOOK/ADVENT RIJEKA