LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Saniranje posljedica potresa

Kino klub Sisak: „Naši su prostori u jako lošem stanju, a mnogi domovi naših članova uništeni su”

Prikupljaju se novčane donacije za saniranje materijalne štete nastale tijekom potresa na Kino klubu Sisak i na domovima njegovih članova.

Prikupljaju se novčane donacije za saniranje materijalne štete nastale tijekom potresa na Kino klubu Sisak i na domovima njegovih članova.

Iz Kino kluba Sisak javljaju nam da prikupljaju financijska sredstva potrebna za nastavak njegova rada i za pomoć njegovim članovima.

– Razorni potresi koji su ovih dana pogodili Sisak i Sisačko-moslavačku županiju uništili su i Kino klub Sisak, ali i domove naših kinoklubaša, naših prijatelja i njihovih obitelji. Prostori Kino kluba u jako su lošem stanju, a mnogi domovi naših članova uništeni su i nisu pogodni za život. Stradala je filmska oprema, računala i gotovo sva materijalna dobra Kino kluba Sisak. Ipak, svi su članovi dobro i čvrsto stojimo uz to da ne odustajemo od ljubavi prema filmu i u ovim teškim vremenima. Naši prijatelji i kolege iz filmskog i kazališnog svijeta diljem Lijepe Naše, ali i brojni drugi, ponudili su nam materijalnu i financijsku pomoć za obnovu svega što nam je uništeno. Zato smo odlučili, uz podršku Hrvatskog filmskog saveza, otvoriti mogućnost uplate na naš račun, za humanitarnu pomoć za obnovu domova naših kinoklubaša, na koji svi koji mogu i osjećaju potrebu mogu uplatiti svoje priloge za sanaciju materijalne štete. – navode njegovi predstavnici.

Podaci za uplatu su sljedeći: OIB: 69952113613, broj računa: HR9725000091101403050, opis plaćanja: Kino klub Sisak. Za eventualne upite zainteresirani se mogu javiti na e-adresu matija@kks.hr.


Predstavnici Kino kluba Sisak dodaju:

– Sredstva ćemo iskoristiti kako bismo omogućili nastavak rada Kino kluba Sisak, pomogli njegovim članovima da prebrode ove teške trenutke, i da ponovno postavimo klub na noge. Sve što je srušeno, možemo ponovno izgraditi, možemo i moramo zabilježiti ove trenutke, kao i sve što nam slijedi, zabilježiti, snimiti, dokumentirati, kako bi iz svega ovoga mogli učiti i zapamtiti svu empatiju i dobra djela koja nam pokazuju da nismo sami.

FOTO: PIXABAY