LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Maraton karijera na EFOS-u

Kako postati uspješan poduzetnik – objasnit će Vladimir Mihajlović i Ivan Bengeri

Peta postaja ovogodišnjeg Maratona karijera nalazi se u Osijeku, gdje će dva predavača na Ekonomskom fakultetu ispričati svoju životnu priču o uspjehu – Vladimir Mihajlović i Ivan Bengeri.

Peta postaja ovogodišnjeg Maratona karijera nalazi se u Osijeku, gdje će dva predavača na Ekonomskom fakultetu ispričati svoju životnu priču o uspjehu – Vladimir Mihajlović i Ivan Bengeri.

Nakon što je Maraton karijera u Zagrebu odličnim početkom nadmašio sva očekivanja, vrijeme je da se projekt prebaci i u drugi grad. Naime, novost je da će ove godine posjetiti i dva fakulteta u Osijeku, a prvi od njih je Ekonomski fakultet, gdje će 9. travnja svoja predavanja održati dva uspješnika. 

Prvi će svoju životnu priču prikazati Vladimir Mihajlović, koji će s početkom u 17 sati održati predavanje pod nazivom Nemojte biti poduzetnik?. Nakon što je diplomirao ekonomiju, gost je stekao vrijedno iskustvo u brojnim segmentima poduzetništva, a najpoznatiji je po tome što je glavni urednik i suvlasnik časopisa Poduzetnik. Osim što će pričati o svojem časopisu, govorit će i o drugim projektima na kojima trenutačno radi te o tome kako studenti mogu iskoristiti određene prilike po završetku ekonomije.

Nakon toga uslijedit će predavanje Digitalni marketing – od hobija do posla, kojim će Ivan Bengeri, vlasnik stranice Idemo putovati, piti i jesti, kroz zanimljivu životnu priču prikazati kako je ostvario da jedan zanimljiv hobi postane profitabilan posao. Entuzijastični avanturist pričat će o svojim putovanjima te vođenju svojeg bloga koji raste iz dana u dan.

Potrebno je naglasiti kako je ovo predavanje besplatno, kao i sva koja se održavaju u sklopu Maratona karijera, no broj mjesta je ograničen, tako da je za prisustvovanje potrebna prijava na sljedećem linku.

O nastavku projekta možete pročitati na službenoj stranici Maratona karijera. Događaj organizira Studentski informativni kutak u partnerstvu s Arrivom, Radenskom, Mediatoolkitom i Blooming cvjećarnom, a uz Studentski.hr medijski su pokrovitelji projekta Global novine, ICT Business, Osijek031.com, SiB.hr i Poslovni dnevnik .

FOTO: PIXABAY