LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KONFERENCIJA SDP-A U ZADRU

Jovanović oštro protiv Kalmete i Karamarka

Posebno oštro je u javnosti istupio aktualni ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović. Sudjelovao je na stranačkoj konferenciji u Zadru te je iskoristio priliku kako bi prokomentirao trenutne događaje.

Posebno oštro je u javnosti istupio aktualni ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović. Sudjelovao je na stranačkoj konferenciji u Zadru te je iskoristio priliku kako bi prokomentirao trenutne događaje.

Ovih dana Hrvatske autoceste je potresla afera te su se na meti našli svi koji su na bilo koji način povezani s ovom tvrtkom; Božidar Kalmeta, Tomislav Karamarko pa čak i HZD kao stranačka oraganizacija.

Posebno oštro je u javnosti istupio aktualni ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović. Sudjelovao je na stranačkoj konferenciji u Zadru te je iskoristio priliku kako bi prokomentirao trenutne događaje. Obrušio se na šefa HDZ-a Tomislava Karamarka poručivši mu da štiti pljačkaše i pravi se da ništa ne zna o pljačkama unutar HAC-a. Savjetovao mu je da napusti fotelju i zajedno s Nadanom Vidoševićem i Božidarom Kalmetom zaigra kviz „Tko zna manje”, uz napomenu da je katarza HDZ-a prošla kroz džepove građana.

Vjerujem da su svi suglasni kad se radi o kažnjavanju krivih. Ipak, hrvatska javnost se pita: Ministre Jovanoviću, a gdje su vaši rezultati? Kako to da je SDP uspio zadužiti stranku u dvije godine puno više nego su je ranije zaduživali u duljem razdoblju? Zašto se oglušujete na komentare roditelja kojima namećete rodnu ideologiju? U bolnicama prokišnjavaju krovovi, a vlada kupuje novi vozni park i pametne mobitele. Gdje su nestali prioriteti? Zašto je gotovo svaki projekt aktualne Vlade osuđen na propast? Zašto ste povećali cijene hrane u menzama, a kvalitetu ostavili nepromijenjenom? Zašto ste pokušali štedjeti na studentima i po pitanju onog najosnovnijeg - zdravlja?

Ovo su samo neka od pitanja koja muče širu javnost, a na koja im nitko ne želi dati adekvatan odgovor. Vještom demagogijom izbjegavaju se krucijalna pitanja i za svaki propust optužuje se bivša vlast. Ministre, dokad?

 

FOTO: SCREENSHOT STREET VIEW/ INDEX.HR