LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Posljednja šansa

Još se kratko zaprimaju prijave za volontiranje na Star Film Festu

– Važno je da si do sada 18 puta ugasi(o)la svijeće na vlastitoj rođendanskoj torti, imaš vremena u ljetnim mjesecima 2020. i želiš biti dio festivalske ekipe koja stvara čaroliju. – ističu organizatori.

– Važno je da si do sada 18 puta ugasi(o)la svijeće na vlastitoj rođendanskoj torti, imaš vremena u ljetnim mjesecima 2020. i želiš biti dio festivalske ekipe koja stvara čaroliju. – ističu organizatori.

U tijeku su prijave za volontiranje na Star Film Festu u Sisku. Moguće je raditi na pripremi festivala, u uredu za goste, na infopultu ili pružati tehničku podršku. Također, primaju se fotografi i snimatelji te pojačanje u medijskom sektoru. 

– Osjećaš li neutaživu glad prema filmovima, svaki dan maštaš o kulisama, kamerama i mikrofonima, a istovremeno si odgovorna i ozbiljna, komunikativna i kreativna osoba s istančanim smislom za umjetnost kojoj ni dodir s tehnologijom ne predstavlja izazov? Dođi i pridruži se našem timu i sudjeluj u realizaciji zahtjevnog projekta koji će tvoje iskustvo bogato nagraditi. Pridruži nam se i volontiraj na Star Film Festu 2020. – poručuju organizatori.

Navode i kriterije za volontere:

– Bez obzira imaš li iskustva s radom na festivalu ili želiš naučiti nešto novo, tvoja je prijava dobrodošla. Važno je da si do sada 18 puta ugasi(o)la svijeće na vlastitoj rođendanskoj torti, imaš vremena u ljetnim mjesecima 2020. i želiš biti dio festivalske ekipe koja stvara čaroliju. Zanima te kako je to biti iza kamere, s one strane objektiva? Upoznaj svoju filmofilsku stranu i oslobodi ju na najboljem mjestu ove godine, u galaksiji prepunoj zvjezdica i zvijezda gdje ćemo zajedno proputovati svemirom filmova. 

Prijavnicu, bilo na hrvatskom ili engleskom, moguće je ispuniti do 1. kolovoza.

Organizatori napominju kako će se festival održavati sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi. Volonteri su im, stoga, važniji nego ikada.

– Pridruži se Star Film Fest ekipi i ne dopusti da tvoja volonterska knjižica ostane nepopunjena. – dodaju. 

FOTO: STAR FILM FEST