LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni poziv

Još kratko traju prijave za besplatnu edukaciju – 10 dana do videoigre

Još samo danas i sutra otvorene su prijave za besplatnu edukaciju o razvoju videoigara koja će se održavati u Novskoj.

Još samo danas i sutra otvorene su prijave za besplatnu edukaciju o razvoju videoigara koja će se održavati u Novskoj.

Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. poziva sve zainteresirane da se prijave na besplatnu edukaciju u području razvoja videoigara Izrada grafike i programiranje koja će se od 24. svibnja do 4. lipnja 2021. održavati u Novskoj u poduzetničkom inkubatoru PISMO, svakog radnog dana od 8 do 16 sati.

Edukacija se provodi u sklopu projekta Development of Cross-Border Cooperation Network of Creative IndustriesCREATIVE@CBC financiranog iz europskog fonda za regionalni razvoj kroz IPA komponentu II – Prekogranična suradnja INTERREG IPA Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014 – 2020. Sastoji se od predavanja i praktičnog rada, a kako se navodi na stranici, polaznicima će omogućiti sljedeće:
  • izradu grafike u području razvoja videoigara (izrada animiranih filmova, vizualnih efekata, 3D modeliranje, izradu 3D modela za ispis na 3D printerima)
  • učenje rada u programu otvorenog koda i besplatnoj 3D grafičkoj aplikaciji koja omogućuje modeliranje i animaciju, UV mapiranje, renderiranje, kompoziciju, kreiranje tekstura i kostura, kreiranje interaktivnih 3D aplikacija i video uređivanje i može se koristiti na različitim operacijskim sustavima
  • programiranja u području razvoja videoigara
  • učenje rada u programu za razvoj igara za stolno računalo, pametne telefone i računalnu grafiku u svrhu kreiranja trodimenzionalnih i dvodimenzionalnih igara kao i simulacija za računala, pametne telefone itd.
  • svladavanje osnova izrade videoigre i dizajn razina za izradu 3D videoigara kao i korištenje vizualnog skriptiranja i različitih programskih jezika
  • rad na višeplatformskoj tehnologiji koja objedinjuje sve procese neophodne za razvoj videoigre: obradu 3D i 2D grafike, animaciju, programiranje i zvuk.
Prjave su otvorene do sutra, 20. svibnja, a šalju se na adresu simora@simora.hr. Javni poziv dostupan je ovdje.
FOTO: UNSPLASH