LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatna edukacija

Još je ostalo slobodnih mjesta na radionici komunikacijskih i prezentacijskih vještina

Još je uvijek moguće prijaviti se za besplatnu online radionicu koju će održati Adela Juhas u četvrtak, 19. studenog, u 15 sati.

Još je uvijek moguće prijaviti se za besplatnu online radionicu koju će održati Adela Juhas u četvrtak, 19. studenog, u 15 sati.

Preostalo je još nekoliko slobodnih mjesta na radionici komunikacijskih i prezentacijskih vještina koju organizira Centar za razvoj mladih s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak, u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti. Sudjelovanje je besplatno, a prijave se vrše ispunjavanjem obrasca na poveznici

Podsjetimo, ova će se edukacija održati online, na platformi Zoom, u četvrtak, 19 studenog, u 15 sati. Namijenjena je nezaposlenim mladima s područja Sisačko-moslavačke županije, ali i studentima koje tek očekuje potraga za poslom.

Radionicu će voditi Adela Juhas, magistra kroatologije i komunikologije s bogatim radnim iskustvom u području marketinga i odnosa s javnošću.
Članak je nastao u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, a za sadržaj je odgovoran isključivo Centar za razvoj mladih. Projekt provodi CERM u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak, te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba – Centar za seksualna prava i Udrugom mladih Futurum Montis, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
FOTO: PIXABAY