LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Foodiversity

Još imaš vremena osvojiti godišnju zalihu hrane na Pauzi.hr!

Možda baš ti postaneš dobitnik glavne nagrade u vrijednosti od 20 000 kuna na kartici Mastercard ili 20 000 kuna na Pauzi.hr u Foodiversity nagradnoj igri – sudjelovati možeš do 31. prosinca.

Možda baš ti postaneš dobitnik glavne nagrade u vrijednosti od 20 000 kuna na kartici Mastercard ili 20 000 kuna na Pauzi.hr u Foodiversity nagradnoj igri – sudjelovati možeš do 31. prosinca.

Restorani su zatvoreni, ne rade ni kafići, a ni u slastičarnicama ne možeš uživati u kolačima. Srećom, u pomoć priskače Pauza.hr koja će ti uljepšati ne samo trenutno razdoblje nego i narednu godinu. Foodiversity nagradna igra još je u tijeku, što znači da još stigneš osvojiti godišnju zalihu hrane!

Riječ je o nagradnoj igri namijenjenoj studentima, brucošima i apsolventima koji u njoj mogu sudjelovati tako da kliknu na potvrdni okvir koji će im se prikazati na servisu za online naručivanje hrane Pauza.hr. Svojim pristankom sudionici potvrđuju da sve njihove sljedeće uspješno završene narudžbe postaju Foodiversity narudžbe. Svaka uspješno završena Foodiversity narudžba jedna je od narudžbi koje sudionicima povećaju šanse za dobitak ako ispunjavaju uvjete nagradne igre.

Što je veći broj narudžbi, automatski je veća šansa da osvojiš neku od vrijednih nagrada jer ne postoji limit u broju prijava. Glavna nagrada iznosi 20 000 kuna na potrošačkoj Mastercard kartici te 20 000 kuna na Pauzi.hr, što podrazumijeva 500 jednokratnih narudžbi u iznosu od 40 kuna. Nagradu ćeš moći iskoristiti u više od 700 restorana s kojima Pauza surađuje. Osim glavne nagrade, tu su i brojne druge vrijedne nagrade koje su osigurali A1 Hrvatska, Camping Plitvice, Instar informatika, PIPI BEVERAGES te VBZ knjižare.

Pauza dostavlja hranu u čak 11 gradova diljem Hrvatske, što znači da možeš nagovoriti prijatelje iz svih krajeva Hrvatske da sudjeluju te da si tako povećate šanse da netko od vas postane sretni dobitnik koji će se birati nasumično.

Imaš vremena do 31. prosinca, a zatim ćeš pri preuzimanju nagrada svojom studentskom iskaznicom morati dokazati da si zbilja student.
FOTO: PAUZA.HR