LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanje na tvrđavi Barone

Jeff Burton, informatički genijalac i suosnivač tehnološkog diva, gostuje u Šibeniku

Jeff Burton će u Šibeniku posjetiteljima prenijeti iskustvo koje je stekao tijekom 35 godina impresivne karijere u poduzetništvu. Premda je najpoznatiji kao suosnivač Electronic Artsa, stiže kao predstavnik ABC-a, jednog od najvećih svjetskih akceleratora za „start-up” projekte.

Jeff Burton će u Šibeniku posjetiteljima prenijeti iskustvo koje je stekao tijekom 35 godina impresivne karijere u poduzetništvu. Premda je najpoznatiji kao suosnivač Electronic Artsa, stiže kao predstavnik ABC-a, jednog od najvećih svjetskih akceleratora za „start-up” projekte.

Informatički genijalac, američki poduzetnik i suosnivač Electronic Artsa Jeff Burton dolazi u Hrvatsku. U suradnji s Gradom Šibenikom, ovog petka 5. svibnja u 20 sati održat će predavanje na šibenskoj tvrđavi Barone kao predstavnik Acceleration Business Cityja (ABC). Ova globalna mreža ulagača i poduzetnika diljem svijeta podupire najzanimljivije start-up ideje i pomažu da postanu stvarnost, a ovdje će podržati inovativni projekt Holiwork, kao i ostale projekte namijenjene mladima i razvoju grada.

Jeff Burton će u Šibeniku posjetiteljima prenijeti iskustvo koje je stekao tijekom 35 godina impresivne karijere u poduzetništvu. Najpoznatiji je kao suosnivač Electronic Artsa, jednog od najvećih svjetskih proizvođača video-igara. Svi ljubitelja igara neizbježno su igrali barem jednu od njihovih igara. FIFA, The Sims, Battlefield, Medal of Honor samo su neki naslovi kojima je EA osvojio svijet i postao multinacionalni div s podružnicama diljem svijeta. Radio je i za tehnološkog pionira Atari te vodio Skydeck Berkley, jedan od najvećih start-up inkubatora u SAD-u.

Sada, dakle, stiže kao predstavnik jednog od najvećih svjetskih akceleratora za start-up projekte. ABC povezuje mlade inovativne poduzetnike s ulagačima, poduzetnicima i influencerima te im tako omogućuju da njihove ideje postanu stvarnost. Urede ima u Indiji, Njemačkoj i Sloveniji, a svi projekti koji se uključe u akcelerator imaju pristup uredima u Silicijskoj dolini, središtu visoke tehnologije SAD-a. Na taj način omogućuje najboljim i najzanimljivijim projektima ulazak na američko i globalno tržište.

Projektom Holiwork Grad Šibenik želi privući mlade inovatore, kreativce i poduzetnike te im ponuditi mjesto za rad i odmor. Centar Trokut, za koji se trenutno očekuje odobrenje sredstva od EU, bit će HUB koji će okupljati mlade ljude iz cijelog svijeta te im pružiti prostor za rad, ali i brojne prilike za uživanje u turističkoj, kulturnoj i zabavnoj ponudi Šibenika i okolice.

Ulaz na predavanje je slobodan. Na poveznici se registrirajte za predavanje i pronađite više informacija o događaju.

FOTO: SELECT PR