LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni koncert u Lisinskom

Jacques i tamburaške legende pjevaju za djecu oboljelu od malignih bolesti

Prikupljena sredstva namijena su za obnovu stanova u kojima, zbog dugotrajnog liječenja, borave roditelji iz cijele Hrvatske, a čija se djeca liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Prikupljena sredstva namijena su za obnovu stanova u kojima, zbog dugotrajnog liječenja, borave roditelji iz cijele Hrvatske, a čija se djeca liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Tamburaške legende Gazde, Begini, Slavonske Lole, Šima Jovanovac te poseban gost Jacques Houdek dio su ponosnog glazbenog društva koje će ove nedjelje zapjevati za mališane oboljele od malignih bolesti. Donacijski koncert Tamburaške legende za dječji osmijeh  očekuje nas 9. listopada u 19 sati u KD Vatroslav Lisinski, s ciljem omogućavanja roditeljima i bolesnoj djeci iz cijele Hrvatske da najtežu životnu borbu pobjede zajedno.

– Nema ništa teže od toga kada dijete zbog teške bolesti izgubi osmijeh s lica, a topli dom zamijeni bolničko okruženje. Velika nam je čast i zadovoljstvo biti dio koncerta koji će, i našim malim skromnim djelom programa, pomoći u prikupljanju sredstava za dječji, ali i roditeljski osmijeh – izjavio je Darko iz Slavonskih Lola. 

Prikupljena sredstva namijena su za obnovu stanova u kojima, zbog dugotrajnog liječenja, borave roditelji iz cijele Hrvatske, a čija se djeca liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Tri apartmana koje je Udruga Ljubav na djelu dobila na raspolaganje nalaze se u Deželićevoj ulici 31 u neposrednoj blizini bolnice. Stanovi u kojima trenutno borave tri obitelji u lošem su stanju te im je potrebna kompletna obnova.

Donacijski koncert održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Lisinskog po cijenama od 70, 80 i 90 kuna.