LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanje na EFZG-u

Ivan Šarić zatvara najposjećeniju sezonu projekta „Uhvati me za riječ”

Ivana Šarića možete uhvatiti za riječ ovog četvrtka, 3. svibnja, u 19. sati, kada će održati predavanje u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Ivana Šarića možete uhvatiti za riječ ovog četvrtka, 3. svibnja, u 19. sati, kada će održati predavanje u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Najuspješniju i najposjećeniju sezonu projekta Uhvati me za riječ, u organizaciji Debatnog kluba EFZG-a, obilježili su vrhunski govornici, vesela publika i mnoštvo inspiracije, a zatvorit će ju najpoznatiji hrvatski stand-up komičar.

Ivana Šarića možete uhvatiti za riječ ovog četvrtka, 3. svibnja, u 19. sati, kada će održati predavanje u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Ulaz je besplatan. 

Stand-up komedijom Ivan Šarić profesionalno se bavi od 2006. godine, a svoju ljubav prema komediji i današnjoj profesiji otkrio je spontano, kada je i sam bio dio publike komičarskog nastupa Robina Williamsa u Londonu. Nakon toga njegovi nastupi u lokalnim klubovima pridobivali sve više pozornosti, a karijera rasla uzlaznom putanjom.

Pripadnik je novog vala stand-up komičara, a najviše se oslanja na svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, posebno u Dalmaciji i oko nje. Njegovo najveće postignuće dva su rasprodana nastupa u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog gdje je obilježio 10 godina karijere.

Ivan se dobro snalazi i u marketinškom svijetu gdje je posljednjih 5 godina autor i koautor raznih marketinških i oglašivačkih radova. Njegova kreativna direkcija za videoprojekt Beck’speriment proglašena je jednom od najboljih digitalnih kampanja.

 

FOTO: IVAN ŠARIĆ / FACEBOOK