LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Suzbijanje epidemije

Istra prva tražila zatvaranje škola i fakulteta, sada prva obilježava pobjedu nad koronavirusom

Rotor u Šijani jučer je bio svjetloplave boje radi obilježavanja brojke od nula zaraženih koronavirusom u Istarskoj županiji.

Rotor u Šijani jučer je bio svjetloplave boje radi obilježavanja brojke od nula zaraženih koronavirusom u Istarskoj županiji.

Istarska županija prva je tražila zatvaranje obrazovnih ustanova zbog sprječavanja širenja bolesti COVID-19, a sada je došlo vrijeme da odaje počast svojoj uspješnoj borbi. Grad Pula brzo je prihvatio ideju obilježavanja pobjede, pa je tako rotor u Šijani jučer zasvijetlio u svjetloplavoj boji – boji borbe. 

– Do ovoga obilježavanja došlo je jer je Istarska županija postala korona free zona jer više nema oboljelih od koronavirusa Jedno veliko hvala prije svega zdravstvenim djelatnicima i svim službama te volonterima koji su sudjelovali u sprječavanju širenja koronavirusa, kao i svim sugrađanima koji su se vrlo disciplinirano i solidarno ponašali te poštivali epidemiološke mjere. – kazao je gradonačelnik Pule Boris Miletić.

Gradonačelnik je pozvao građane da kao i do sada pokažu odgovornost te da i dalje poštuju mjere i upute Stožera civilne zaštite kako bi Istra i dalje ostala korona free zona.

FOTO: FACEBOOK/PULSKASVAKODNEVNICA