LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Grad Zagreb

Iskoristite besplatan ulaz na zagrebačke gradske bazene za vikend!

Građani će se moći osvježiti i uživati na bazenima SP Mladost, ZP Mladost, BK Utrina, Iver, Jelkovec, Svetice i SRC Šalata.

Građani će se moći osvježiti i uživati na bazenima SP Mladost, ZP Mladost, BK Utrina, Iver, Jelkovec, Svetice i SRC Šalata.

Zbog toplinskog vala koji je pogodio Hrvatsku te najavljenih vrlo visokih temperatura, Grad Zagreb i ustanova Upravljanje sportskim objektima donijeli su odluku o omogućavanju besplatnog ulaza na gradske bazene svim stanovnicima Zagreba ovog vikenda.

Zagrebačkim studentima i učenicima 20 eura veće stipendije, zamjenica gradonačelnika istaknula trogodišnji porast stipendija od 130%


Besplatan ulaz na većinu gradskih bazena omogućen je već od jučer pa sve do nedjelje, 14. srpnja 2024. godine. Građani će se moći osvježiti i uživati na bazenima SP Mladost, ZP Mladost, BK Utrina, Iver i Jelkovec. Zbog sportskih natjecanja, iznimke su bazen Svetice, gdje će besplatan ulaz biti omogućen samo 11. i 12. srpnja 2024. godine, te SRC Šalata, gdje će ulaz biti besplatan od 12. do 14. srpnja 2024. godine.
 

„U slučaju novih toplinskih valova ovo ljeto, ustanova Upravljanje sportskim objektima i Grad Zagreb razmotrit će mogućnost besplatnog ulaza na gradske bazene i drugim vikendima, kako bi građanima omogućili da se osvježe i lakše nose s vrućinama.”, stoji u Instagram objavi Grada Zagreba.


Besplatni bazeni su izvrsna prilika za osvježenje, no podsjećamo vas da redovito nanositi kremu sa zaštitnim faktorom, ostanete hidrirani i slijedite savjete stručnjaka za zdravlje tijekom ovih vrućih dana.
IZVOR: GRAD ZAGREB
FOTO: FREEPIK