LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Blic-intervju

Irena Brbić: Superjunak poslovanja može pobijediti stres!

Kako vratiti zdravlje i energiju, kako otkriti bolest prije simptoma i kako transformirati svoj život te pobijediti stres, otkrila je Irena Brbić.

Kako vratiti zdravlje i energiju, kako otkriti bolest prije simptoma i kako transformirati svoj život te pobijediti stres, otkrila je Irena Brbić.

Dhar media, agencija koja posluje prema načelima dharmičkog menadžmenta, a jedna je od top 100 agencija u Hrvatskoj, odlučila je svoj način poslovanja podijeliti s drugima kroz konferenciju SUPERJUNACI BIZNISA Tijelo, um, duh i osigurati sudionicima odlazak na posao bez stresa svaki dan.

– Sve brži tempo naše svakidašnjice svakodnevno nas prisiljava da prilagođavamo sebe, svoje navike i život na bitke za pobjedu stresa, poboljšavanje zdravlja, energije, iscjeljivanje tijela iznutra prema van. S naglaskom na važnost saznanja osnovnog uzroka i stvarnog liječenja osobe umjesto bolesti, krećemo na zdravo putovanje u našim tijelima. – poručuju iz agencije.

Tijelo, um, duh naziv je konferencije koja objašnjava da čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegova bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju. Kako vratiti zdravlje i energiju, kako otkriti bolest prije simptoma i kako transformirati svoj život pobjedom nad stresom, otkrila je homeopatkinja Irena Brbić. Magistrirala je u Prestonu, UK, na University of Central Lancashire integrativnu zdravstvenu skrb i trenutno je doktorand jezika i kognitivne neuroznanosti (JEKON) na Sveučilištu u Zagrebu.

Koji je prvi korak prema zdravom tijelu, umu i duhu?

Tijelo, um i duh povezani su, međusobno ovise jedan o drugome i ako su u koherenciji – onda je ljudski organizam u homeostazi, tj. ravnoteži. Simptomi koji se pojavljuju samo su znakovi neravnoteže i ne bi trebali biti potiskivani i ometani. Njih treba razumjeti i promovirati jer se radi o inteligentnom pokušaju organizma da tako postigne ravnotežu, odnosno simptomi mu pomažu da se oporavi od stresnog stanja.

U kolikoj se mjeri stres na radnom mjestu može projicirati na zdravlje pojedinca? Javlja li se veći interes pojedinaca za pobjedu stresa i preuzimanjem kormila nad svojim životom i u poslovnim sferama?

Što je osoba razvijenija ili bolje reći, svjesnija, to su i njene psiho-emocionalne i mentalno-duhovne razine organiziranije. Viša osobna i kolektivna svjesnost dovela je do shvaćanja da se ne može odvojiti osobni od profesionalnog rasta i da jedno utječe na kvalitetu drugog. Preuzimanjem odgovornosti za svoj život i zdravlje mijenjamo i svoje profesionalno okruženje i ljude s kojima surađujemo. Stres je neminovan, ali naša reakcija na njega je u našim rukama.

Imate li saznanja, mijenjaju li lideri svoje poglede i pristup radu; pokazuje li on veći interes za zdravlje svog tima?

Svako ljudsko biće ima sposobnost razmjene energije s okolinom. Informacije između članova tima stalno se energetski razmjenjuju i o zajedničkoj energiji ovisi uspjeh cijelog tima. Istinsko vodstvo podrazumijeva i osigurava zdrav i sretan tim.

Superjunak ne može biti svatko. Stoga se pridružite na konferenciji zakazanoj za 14. ožujka 2019. u hotelu Double Tree by Hilton Zagreb i postanite jedan od 100 lidera uspješnog vođenja!

FOTO: DHAR MEDIA