LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"Online" natjecanje

INA poziva srednjoškolce da se prijave na Junior Freshhh

Popularno Inino "online" natjecanje održava se treću godinu zaredom. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 18. studenog.

Popularno Inino "online" natjecanje održava se treću godinu zaredom. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 18. studenog.

INA je 24. listopada otvorila prijave za online natjecanje Junior Freshhh. Ono će treću godinu zaredom okupiti srednjoškolce iz cijele Hrvatske koji će se u tročlanim timovima boriti za pobjedu rješavajući zanimljive i zahtjevne zadatke iz matematike, fizike, kemije, biologije i geografije. INA je projekt pokrenula s ciljem poticanja interesa učenika za prirodne znanosti i jačanje suradnje s mladim talentima, kao što je dosad činila i kroz programe Growww i Freshhh, namijenjene diplomantima i studentima.

Junior Freshhh natjecanje održava se u dva kruga; u prvom krugu timovi se natječu u virtualnom svijetu rješavajući zadatke iz područja prirodnih znanosti u zanimljivoj igri koja ih vodi kroz Inina postrojenja i temeljne djelatnosti, dok drugi krug okuplja pet najbolje plasiranih timova iz prvog kruga koji se za pobjedu bore uživo. Članovi timova koji se izbore za prva tri mjesta osvojit će vrijedne nagrade, a nagrada očekuje i školu iz koje stigne najveći broj prijava.

INA poziva sve zainteresirane srednjoškolce da se uključe u Junior Freshhh do 18. studenog 2016. na službenoj stranici natjecanja, gdje su također dostupne sve informacije o igri i rokovima, postupku prijave i pravilima. Druženje s Inom mogu nastaviti i na Facebook stranici Junior Freshhh Croatia.

FOTO: FACEBOOK