LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Interaktivna predavanja

"IMPACT: Split" potiče poduzetničke ideje u Klubu mladih

Šest stručnjaka iz raznih krajeva svijeta osnažit će mlade za realizaciju njihovih ideja. Pridružite se u Klubu mladih Split.

Šest stručnjaka iz raznih krajeva svijeta osnažit će mlade za realizaciju njihovih ideja. Pridružite se u Klubu mladih Split.

U četvrtak 3. studenog u 16:30h Klub mladih Split u suradnji s Remote Year programom organizira interaktivna predavanja pod nazivom IMPACT: Split. Sudjelovat će šest stručnjaka iz raznih krajeva svijeta. Događaj je usmjeren ka poticanju poduzetničkih ideja, brendiranju te osobnom, društvenom i profesionalnom razvoju.

Remote year program je unutar kojeg grupa stručnjaka godinu dana putuje svijetom nastavljajući raditi svoje redovne poslove koristeći laptop i internet. U sklopu programa svaka grupa u gradu u kojem boravi nastoji postići pozitivan utjecaj na društvo, od čega je i došao naziv ovog događaja – IMPACT.

Planirano trajanje programa je 2,5 sata uz pauzu za osvježenje. Prezentacije će se održavati na engleskom jeziku. Predavači će nakon održanih prezentacija odgovarati na konkretna pitanja sudionika te im pomagati u razrađivanju njihovih ideja.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT