LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Reakcija na uplate

I studenti komentirali donacije Vatrenih: „Taj novac Modrić zaradi u tjedan dana”

Niz je reakcija izazvala donacija hrvatskih reprezentativaca za borbu protiv koronavirusa i sanaciju posljedica potresa. Evo što su studenti komentirali.

Niz je reakcija izazvala donacija hrvatskih reprezentativaca za borbu protiv koronavirusa i sanaciju posljedica potresa. Evo što su studenti komentirali.

HNS je objavio da su igrači i stožer hrvatske reprezentacije prikupili 4,2 milijuna kuna. Novac će uplatiti Vladi Republike Hrvatske koja je u utorak otvorila račune za dvije svrhe: zajedničku borbu protiv koronavirusa i sanaciju posljedica potresa u Zagrebu.

Navedeno je izazvalo niz reakcija među studentima i mladima, a njima su preplavili i društvene mreže. Evo što su komentirali:

– Imamo nogometaše koji se nisu spremni odreći ni dijela svoje plaće. Naši reprezentativci tako su zajedno skupili 4 milijuna kuna. Taj novac Modrić zaradi u tjedan dana. I sad bi mi trebali svi njima klicati kako su super.

Naglasili su da, dok arapski šeik šalje 11 tona medicinske opreme, i to sasvim besplatno, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, prema njihovim riječima, i dalje gradi nepotrebne građevine, umjesto da sanira neku od pogođenih bolnica ili opremi i prenamijeni neki prostor u bolnicu.

Također, nadaju se da će novac otići u prave ruke, s obzirom na to da će država njime upravljati. Usporedili su to s klubom Dinamo koji je objavio priopćenje u kojemu piše da će izdvojiti financijska sredstva za kupovinu dva potpuno opremljena sanitetska vozila u vrijednosti od 500 000 kuna te da će donirati 250 000 kuna za obnovu Klinike za dječje bolesti Zagreb i 250 000 kuna za KBC Zagreb:

– Bar su pomogli s korisnim stvarima i to odmah ide u nešto konkretno, a ne dali novce pa da ovi na vlasti s njima upravljaju.

FOTO: PEXELS