LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Food Film Festival Zagreb

Gurmansko-filmski festival na Zrinjevcu

Na zagrebačkom Zrinjevcu nudi vam se iznimna prilika da uz film uživate u istim vrhunskim gastronomskim poslasticama koje pripremaju i kušaju junaci na filmskom platnu.

Na zagrebačkom Zrinjevcu nudi vam se iznimna prilika da uz film uživate u istim vrhunskim gastronomskim poslasticama koje pripremaju i kušaju junaci na filmskom platnu.

Zrinjevac ponovno postaje mjesto odvijanja još jednog uzbudljivog i zanimljivog zagrebačkog festivala. Food Film Festival Zagreb posvećen je filmu i hrani te se održava od 11. do 20. rujna.

Osmišljen je tako da će uz projekcije filmova na otvorenom, posjetiteljima biti prezentirani meniji koji se pojavljuju u njima. Duž šetališta na Zrinjevcu smještene su gastro-kućice u kojima gastronomske poslastice pripremaju vrhunski zagrebački restorani, slastičarnice, bistroi, vinoteke i OPG-ovi.

Menije možete kupiti po povoljnim cijenama. Budući da je glavni sponzor festivala Coca-Cola, uz svaki filmski meni besplatno ćete dobiti Coca-Colu od 0,5l. Neki od izlagača na festivalu su: Amélie, Apetit city, Hrvatske divote, Ledo, Pauza, PIK, Torte i to, Zepter te brojni drugi. Organizatori ujedno najavljuju radionice, promocije i gostovanja poznatih chefova.

Gastro-kućice otvaraju se svakog dana od 11 sati te će biti otvorene do 23 i 30. Projekcije filmova počinju u 21 sat. U kinu na otvorenom moći ćete pogledati poznate foodie-filmove: Chef (2014), Indijski začin na francuski način, Eat Drink Man Women, Haute Cuisine, Le Chef, Chocolat, Julie&Julia i No reservations.

Na zagrebačkom Zrinjevcu nudi vam se iznimna prilika da uz film uživate u istim vrhunskim gastronomskim poslasticama koje pripremaju i kušaju junaci na filmskom platnu. Ulaz na festival je besplatan. Detaljan program te raspored projekcija i radionica možete provjeriti na službenim stranicama festivala ili na Facebook događaju.

Prepustite se filmsko-gastronomskom užitku!

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR