LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pristup besplatnoj poduci

Grad Gospić svim maturantima uvelike pomogao u pripremi za državnu maturu

– Vjerujemo da smo, osim maturantima, kupnjom licence olakšali i roditeljima da ne moraju posebno plaćati pripreme za maturu. – istaknuo je gradonačelnik Karlo Starčević.

– Vjerujemo da smo, osim maturantima, kupnjom licence olakšali i roditeljima da ne moraju posebno plaćati pripreme za maturu. – istaknuo je gradonačelnik Karlo Starčević.

Grad Gospić svim je maturantima sa svoga područja omogućio besplatnu prijavu na sustav preko kojega se mogu, uz pomoć stručnjaka i profesora, pripremati za državnu maturu.

– Grad Gospić sredstvima iz gradskog proračuna otkupio je licence za korištenje aplikacije ePriprema za državnu i probnu maturu za sve maturante i profesore srednjih škola s područja grada, bez obzira na to što je srednjim školama osnivač Ličko-senjska županija. Aplikaciju će moći koristiti svi koji se besplatno registriraju na web-stranici Educiraj Me, a nakon registracije o tome obavijeste odgovorne osobe u školi koju polaze. Sav administrativni posao vezan uz e-maturu odradilo je Pučko otvoreno učilište dr. Ante Starčević Gospić, a svi maturanti s područja grada bit će mailom obaviješteni o detaljima i načinima prijave. Vjerujemo da smo, osim maturantima, kupnjom licence olakšali i roditeljima da ne moraju posebno plaćati pripreme za maturu. – istaknuo je gradonačelnik Karlo Starčević.


Vezano: Gradonačelnik studentima daje svoju – godišnju plaću!
Aplikacija maturantima omogućuje učenje pomoću online učionica i interaktivnih ploča bez obzira gdje se nalaze, ističu iz Grada. Naime, mogu se educirati iz udobnosti svoje kuće, a poduke mogu biti individualne ili grupne.

– Ova aplikacija će se moći koristiti bilo kada, bilo gdje, na različitim uređajima (računalo, mobitel ili tablet), neograničen broj puta, i to do kraja školske godine 2020/2021. odnosno do 31. kolovoza 2021. godine. – dodaju.

FOTO: PIXABAY